![]() |
|
Lastik ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2012 Saat 21:53 |
Arkadaşlar,
Michelin bayine gittim Kormoran" marka lastik vardı. Araştırmak için almadım. Bu lastiği kullanan varmı, ineternette çok beğenen de var berbat diyen de ! Malum Michelin çok kaliteli ama tabi fiyatıda ortada, sizin tavsiyeleriniz nelerdir. Lastik 185 / 65 /15
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncel...
|
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
michelin energy saver aldım 1 ayı yeni geçmiştir belki olmamıştır, kesinlikle tavsiye ederim 185-60-15 aldım ben, e tabi dediğiniz gibi tuzlu biraz, 800 lira ödedim 4üne, ama dediğim gibi performansından ve sessizliğinden memnunum. Islak yol tutuşu pek iyi değil diyorlar henüz deneme şansım olmadı
.< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Sn. Ufuk
Evet benin aracın üzerindekilerde energy sever, Düğüne 1 aydan az kaldı malum birde lastiğe çok para vermeyeyim diyorum ama herhalde yine energy sever alacağım
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu arada yağmurdaki performansını bende beğenmiyorum, ama michelin alpin mükemmeldi kış bitmesin diye baktım, 10 cm buzun üstünde canavar gibiydi
|
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
berbat bir lastik sana michelin in yan ürünü demişlerdir oda yalan
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
bir lastik kaplamacısı olarak kormoronu kesinlikle tavsiye etmem yanakları çok ince malum yollarımız köstebek yuvası gibi çabuk balon yapar ve astar katı çabuk çatlama yapar sadece fiyat için kormoran almayı düşünüyosan bence kumho marshal al çok daha iyidir
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Arkadaslar michelin aldim 160 lira tanesi 195 65 15 simdi takiliyor
|
|
|
![]() |
|
ozknckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Lassa İmpetus Revo'yu tavsiye ediyorum.. Şuan kullanmaktayım.. İçeri ses almıyor, kaymıyor hiç birşey olmuyor. yol yardımı cartı curtuda var.. bi araştır istersen
|
|
Peugeot 307 1.6HDI Turbo Dizel(2006)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |