![]() |
|
deri döşeme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
16 gtı 16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2011 Konum: bursa osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2012 Saat 19:53 |
kolay gelsin arkadaşlar bir sorum olacak arabamın içini deri kaplatmak istiom koltukları ne kadar fiyat olur kumaşını ben vericem bu işi yapan yada yaptıran varsa yardımcı olursa sevinirim
|
|
206 S 16 2.0 gtı (ŞEYTAN KIRMIZI) BenzinLİ BURSA OSMANGAZİ
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç tavsiye etmem dostum. kışın kıçı donuyor insanın yazın ise tam tersine fırın gibi resmen pişiriyorama sisteme soğutucu ve ısıtıcı da dahil ettirirsen havalandırma felan ozaman yakışır.
benim fikrim bu.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben de @toga406 ıyla aynı kanıdayım.. hoş duruyor fakat kullanımda zorluklar yaşatıyor.. aracımın iç kısmını hemen hemen koltuklar hariç deri kaplatmıştım.. görüntü 10 numara ama.. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20299&KW=&PID=333252&title=imdi-kimbilir-kiminle-nerededir#333252
gel gör ki diyarbakır sıcakları yetmezmiş gibi bir de o deri döşeme mahvediyordu içerideki bizleri
![]() |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
üstteki arkadaşa ne kadar katılsam da yetmez, kesinlikle vazgeç bu sevdadan derim, lakin deri döşemem var, kumaşa çevirmeyi düşünüyorum
![]() yazın aracı açtığında yüzüne bi cehennem sıcağı vurur, onu geçtim koltuğa oturamassın, gerçek anlamda oturamassın şaka maka değil belin falan yanar yaslanamassın. Kışın da tam tersi buz gibi olur oturduğun yaslandığın yer, az bi kullan sıcakta sırtın direk sırılsıklam ter (tecrübe) ne anlıyorlar bu deriden anlamadım benim araçta standart var ama aynı renk güzel bi kumaş yaptırmayı düşünüyorum :< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
16 gtı 16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2011 Konum: bursa osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim araçta deri var evet bazı zmanlarda oralara geldiğinde yakıor ama tam deri diildi yarı deri yarı kumaş öle bişi yaptıram oz man biraz dağıldı içi ondan yapayım die düşündüm görüntü bazında iyi hemide çok iyi duruo bide arabam kırmızı daha iyi duracak gibime gelio:)....
|
|
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
kumaş deri karışımı güzel olabilir .
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
gel al benim aracın derisini ver alayım senin aracın kumaşını.
harbi ve gerçekten. yeni nesil deri kumaş karışımını düşün bence.
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Tek ben mi memnunum bu deriden :) Çok şık duruyor ben daha tavan ve kapı kollarını da yaptıracağım.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
herkes mi bıkmış bu deriden ya :) haklıda olabilrsiniz orjinal şekilde yaptıram o zman bende yarı deri yarı kumaş...
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
aracınızı gerçek deri kaplatmadıgınız surece ki onun fiyatı 4 kapılı normal bir araba için 2500 tl civarı, kaplattıgınız o alman suni derileri yazın sizleri terletir, faydasını görmezsiniz. ben bu konu üzerinde tecrubeliyim. artık çogu firma deri kaplama isine girdigi icin kumas işiyle ugrasan cok firma kalmadı, yapan yok mu tabiki var ama kaliteli iscilik yapanlar hepsi deri isi yapıyor onların makinalarıda kumas dikmiyor. ben deri kumas arasında kalmıstım. deri kaplatsam tabiki gercek deri istedigimden param yetmedi kumas isine gelince de pejonun orjinalini yapacak bir yer bulamadıgımdan o toplara girmedim hic.
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Benimde sürücü koltuğumunun döşemesi çok yıpranmıştı deri kısımlarında yırtıklar oldu baya ben geçenlerde sormuştum ön 2 koltuğa ayni bizim gtı orjinal döşemesi gibi yanları deri iç kısımları kumaş şeklinde birebir uyumlu kılıfı ne kadara yaparsınız diye 125tl fiyat istediler ve beğenmediğinizde paranız iade kesinlikle orjinal döşemesinden farksız görünecek hava yastığı yerleri falan sıkıntı olmayacak dediler ben ondan yaptırmayı düşünüyorum..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
çok güzel bir fiyat vemişler üstüne birde kumaşı ben verecem onlara sadece işçilik verecem herhalde düşer dahada bursada ne kadar olacak bakalım...
|
|
|
|
![]() |
|
125 tl ye ankara da var mı dostum bende yırtılmış eskimiş önleri değiştiririm bu fiyata
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Arkadaslar sizin verdiginiz fiyatlara xenon montaji bile yapmiyorlar istanbulda, lutfen yaptirin da bi resim fln ekleyin forumca biz de gormus olalim
Edit: imla Düzenleyen herry - 05 Mayıs 2012 Saat 22:43 |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
ön 2 koltuğumda yıpranmış 3 deri parçayı suni deri ile değişimine 200 tl para istediler, bu 125 tl fiyat veren yerden ben de istiyorum
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |