![]() |
|
yardımcı olurmusunuz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
batur_us ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2012 Saat 09:48 |
aracım 2004 1.4xline 206 benzinli. aracı çalıştırdığımda ciyk ciyk ses geliyor. 2. vitese geçip yürümeye başladığında sesi kesiyor. sizce arıza ne olabilir. araç boştayken ve 1.ci vitesteyken geliyor yani ses. debriyaja bastığımda bi keser gibi oluyor yine devam ediyor. yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Debriyaj pedalina hafif bastiginizda ayaginizda titresim hissediyor musunuz?
|
|
![]() |
|
batur_us ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
yok öyle bi rahatsızlık verici bişey yok hafif debriyaja basınca sesi kesiyor sonra gene geliyor.
|
|
![]() |
|
rahatsızlık verici bişey yok derken titreşim konusunda bi sıkıntı yok... ses konusunda sıkıntı çokkk
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kuvvetle muhtemel ariza debriyaj bilyasindan kaynaklaniyor. Debriyaj seti ile degistirilir. Sorularim sunlar: 1. Araciniz kac km.de ve en son ne zaman debriyaj seti degistirilmis? 2. Debriyajiniz sert mi ve bastiginizda dibe kadar rahatca gidiyor mu? 3. Debriyaja dibe kadar basarken bir noktada sertlik hissediyor musunuz? Düzenleyen koliva - 03 Mayıs 2012 Saat 11:10 |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
kayış sesis olmasın kayıştan geliyor olabilirmi
|
|
![]() |
|
1. aracım 80.000 km de. ben aracı 78.000 de aldım . debriyaj setinin değişip değişmediğini bilmiyorum
2.sonuna kadar rahatça basıyor.
3.bi yerde takılma ve sertleşme gibi bi sorun yok
|
|
![]() |
|
80 bin debriyaj icin biraz erken gibi ama tabi nasil kullanildigina da bagli. 2. ve 3. sorulara yanitiniz beni biraz fikrimden caydirdi ama debriyaja hafif bastiginizda sesin kesilmesi hala debriyaja isaret ediyor. Zaten bu yuzdendir ki kayistan degildir diye dusunmustum. |
|
![]() |
|
impertore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı impertore
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de benzer bir sorun vardı. vites değişirken veya frene basarken acayip sesler geliyordu. debriyaj bilyası dağılmış dedi usta..
|
|
308 T9 Allure 1.6 eHdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |