![]() |
|
acil 106 q.s yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2012 Saat 22:06 |
arakadaslar bu aralar 106 sevdasına tekrar dalmaya basladım ama aklımda cok soru isaretleri var.kimi al diyor kimi alma kimi cok güzel diyor kimi cok iyi...bu yuzden gercekten 106qs kullananlar yardımcı olabilir mi arıza cok yapar mı pisman olur muyum talip oldugum arac su
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar yardım edecek yok mu ?
|
|
![]() |
|
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
BAK ARKADAŞIM BEN ALIRKENDE ÇOK LAF SÖYLEDİLER HER 3 AYDA BİR GİDERSİN ÖN TAKIM YAPTIRIRSIN DEDİLER BEN DAHA SADECE 1 KERE YAPTIRDIM ODA ARACIMI ALDIĞIMDA İÇİM RAHAT ETSİN DİYE.YAKITA GELİNCE BAŞKA BAKIMSIZ ARAÇLARI YORGUN ARAÇLARI BİLMEM BEN 900 TL İŞÇİ MAAŞIYLA BENZİNLİ ARACA BİNİYORUM GERİSİNİ SEN DÜŞÜN.HEMEM HEMEN HERGÜNDE BİNİYORUM ARACIMA.BANA SAKIN BUNULA KAZA YAPMA ÖLÜRSÜN DİYOLAR HANGİ ARABADA KAZA YAPINCA ÖLMEYECEĞİNİN GARANTİSİ VAR DİYORUM SUSUYORLAR SEN KİMSEYE BAKMA DOSTUM.BEN KENDİ MALIM DİYE KONUŞMUYORUM.MADDEM BU SİTEDE TAKILIYORSUN AL BUDA BENİM ARACIM.QS HAKKINDAN BİLDİĞİM BAŞKA ŞEY OLURSA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.
|
|
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
dusuncelerin icin sagol aracınada baktım diri duruyor...nakit alacak olsam konusur anlasırdık ama takas yapacagım takasda dusunmuyorsun sen anladıgım kadarıyla |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |