![]() |
|
307 xt baskı balata |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selkentli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: ısparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selkentli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2012 Saat 16:22 |
iyi günler arkadaşlar 2004 model 1.6 benzin+lpg 307 imin baskı balatasının değişeceği söylendi.
ustama güvenirim ama sizlerden de yorum almak istedim. dün araca bindiğimde debriyajda sertlik hissettim, hemen ustaya müracaat. galiba 20 gün önce sakatladığı sol dizimin bir hediyesi oldu bana. ücret hakkında ve değiştirdikten snra performans hakkında bilgi verirseniz sevinirim. ustam parçayı 150tl falan alırım ortalama sana 250-300 civarı mal ederim dedi, şehrimdeki özel servis 400-500 tl dedi. antalyadan servise parça sordum 387 tl dedi. kendi ustama götürmeyi düşünüyorum fiyat gayet uygun. ya sizce ? birde değiştirdikten sonra eskisi gibi performans alırmıyım? teşekkürler
|
|
# selkentli #
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinal Yedek Parça 0216 631 18 12 0533 301 88 06 www.peugeotmarket.com |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
150 tl lik baskı balatayı sakın aracına taktırma,aynı performansı almayı bırak hiç performans alamazsın tekrar işçilik vermek zorunda kalırsın,yanlış anlama ustanı kötülemek istemem ama peugeot 307 ye yan sanayi takılmayacağını bilmesi gerekir diye düşünüyorum,
saygılar
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
selkentli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: ısparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selkentli
teşekkür ederim, şu an araç uzakta yarın sabah şase numarasıyla sizi bi arayayım, parça için.
ustaya da sorayım yan sanayi parça takmasını istemem tabiki... |
|
# selkentli #
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
rica ederim,yardımcı olurum her zaman
|
|
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
ben LUK marka baskı balatayı işçilik dahil 400'e taktırmıştım. gerçi bunlarında piyasada farklı kaliteleri oluyo diye biliyorum ama, söylediğin rakam baya ucuz. 50-100 lira fazla verip orjinalini taktırmak en iyisidir herhalde:) |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
orjinal kutudaki luk ve valeo ile kalite farkı tartışılmaz,markanın piyasaya verdiği ürünün kalitesi peugeota verdiği ürünün kalitesi ile aynı değildir,
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selkentli
arkadaşlar kaç servisle konuştum, orjinali 387 den 230 a kadar indiriyorlar, sade parçayı 230 a veriyorlar, bn tamircimle de konuştum orjinal parça garantisini de verdi toplamda 300 e mal edicek, servislerde toplam 420-500 arası fiyat veriyor, ustam woswos yetkili servisi, bn işçiliğini sevdiğim güvendiğim için ona emanet edicem yardımlarınız için teşekkür ederim.
|
|
# selkentli #
|
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
Kareş arkadaş balata çakma denilen bir şey yapacaktır muhtemelen baskı ve bilya değişmeden sadece üzerindeki zımpara şeklindeki (balatayı )değiştirecektir dikkatli ol derim. Birde anlayan arkadaşlara sormak isterim daha 1 yıl ve 10.000 km olmadı komple baskı balata bilya değişimi debriyaj ilk değişimde yumuşacık olmasına rağmen şu anda kazık gibi kaçırma yok ama çok sert nedeni ne olabilir acaba |
|
2006 307 1.6 HDI premium
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selkentli
ya doğru diyorsun da serviste parçaya aynı ücreti alıyor sadece serviste 120-180 arası işçilik alıyor lar adam benden o işçiliği o kadar almayacak, servis 420 dedi çıkar 180 tl işçiliği 240 kalıyor...
|
|
# selkentli #
|
|
![]() |
|
mavileo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
debriyaj merkezinde hava var büyük ihtimalle ondandır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selkentli
bugün yaptırdım ve aldım arabamı gayet güzel olmuş hatta eskiden vitesde ve kalkışta olan sorun da ortadan kalkmış,,,, arkadaşlar eğer ustanızı tanıyorsanız ve garantiniz bittiyse gidip te servise bi dünnya para vermeyin,,, baskı balata bilya setin tamamı değişti, şanzıman yağı yenilendi, frenlerin bakımı yapıldı, üstüne birde motor kısmını tamamen temizlediler ve servisden daha ucuza mal oldu...
Allah razı olsun ali usta,,, :)) |
|
# selkentli #
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |