![]() |
|
206 orjinal jant lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2012 Saat 00:18 |
15 yada 16 inc jant lastik alacağım için satıyorum lastiklerim gayet temizler jantlardada çok ufak çizikler vardır ama başka herhangi bi sorunu yoktur takas tekliflerinede açığım 4 jant 4 lastik takım 750 tl. sahibinden.com linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-peugeot-206-jant-lastik-82803474/detay/ ilan numarası
82803474
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satişlar. bu arada hoş geldiniz aramıza..
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hoşbulduk teşekkür ederim :)) yakında aracımın resimlerinide koyacağım üzerine hidrolik yağı dökmüşler bütün boyası kabarmış şuan boyada arabam bugün yarın çıkıcak inş boyadan.4 gözle bekliyorum :)
|
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
geçmiş olsun , hidrolik yağının boyaya zarar verdiğini bilmiyordum ..
|
|
![]() |
|
erdem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
hosgeldiniz hayırlı satıslar fiyat son ne olur almayı düşünüyorum uygun bir fiyat olursa sevinirim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |