![]() |
|
306 Buji Kabloları Sıralaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kemalkay ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2012 Konum: urfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2012 Saat 22:37 |
Öncelikle herkese iyi akşamlar.... çok acil 96 model 306 1.8 8v valf araç sahibi arkadaşlar lütfen bobin ve buji kablosu bağlantılarınızı benimle paylaşırmısınız. biraz bilgisizim bu konuda. açıkça anlaşılabilir bir şekilde belirtirseniz çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler.
|
|
peugeot 306 ST
|
|
![]() |
|
kemalkay ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2012 Konum: urfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anlaşıldı bu forumda hayırsever yok nerde bu millet
nerde bu adminler kardeşim forumu neye kurdunuz
|
|
peugeot 306 ST
|
|
![]() |
|
turcomemo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turcomemo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende senin aracın 97 modeli var 1.8 cc 8 valf ama arabadan pek anlamadığım için ne istediğini açıkca anlayamadım. resim istiyorsan akşam kabloları açıkca belirtilen bi resim çekip yollıyayım.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
En iyi servise bile gidildiginde ariza tek atista bulunamayabiliyor. Kaldi ki o insanlar bu isten para kazaniyorlar. Forumdaki arkadaslar burada tamamen gonulluluk esasina gore birbirlerine yardim etmeye calisiyorlar, ben de kendi capimda elimden geleni yapiyorum. Bir sorunuza cevap verilemediyse hemen feveran etmenize gerek yok. Biraz bekleyin, konunuzu guncel tutun, mutlaka yorumlar gelecektir. Diger taraftan, boyle bir ortama girdiginizde ilk yapacaginiz sey kendinizi tanitmak olmaliydi ki bu forum kurallarindan birisidir. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz |
|
![]() |
|
resim yollarsan çok makbul geçer teşekkür
|
|
peugeot 306 ST
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |