![]() |
|
motor temizleme spreyleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2012 Saat 01:05 |
arkadaşlar merhaba,
Motorun dış temizliğini yapmak istiyorum yıkatma yapmadan,,bununla ilgili bir çok seçenek mevcut,,motor spreyi,yok cilası,elektrik aksamı için farklı spreyler derken seçenek artıyor,pek motor ve aksamlarından anlamayan bana basit hepsini içeren oraya buraya sıkarken korkmayacağım işe yarar temizleme spreyi falan var mı ?
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
var dostum würt'ün cilası var onu al sık ilk önce bezle sil sonra heryerine güvenle sık.havalı sprey bu bikaç dakika sonra 10 numara görüntü ve uzun süre toz kapmaz adı üstünde cila ;)
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |