![]() |
|
Konya |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
KırmızıŞeytan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2012 Saat 18:52 |
|
Arkadaşlar merhaba Konya'dan katılan kimse var mı yoksa ben yanlızmıyım :)
|
||
Peugeot 2002 206 XT 1.6 16V 5 Kapı OV Zavoli Lpg 'ibrahim
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aramızda olan kimse kesinlikle yalnız değildir..
|
||
![]() |
||
KırmızıŞeytan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bunun farkında olduğum için burdayım zaten bende..Konya ilinde benden başka bi arkadaş var mı diye sordum.
|
||
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Cok damar olmus yahu ![]()
Konya'dan cok kisi var ama aktif olarak buralardalar mi bilemiyorum. Düzenleyen koliva - 30 Nisan 2012 Saat 21:04 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Kendime geldim az da olsa abim ![]() Not : Söz alıntı değildir..
![]() |
||
![]() |
||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
|
konyadan var kardeşim hoşgeldin ;)
|
||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
|
evet bende forumda dolaştıkça yavaş yavaş görüyorum:) teşekkürler ikinizede bu arada hoşbuldum GitaRRa..
|
||
|
||
![]() |
||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Vardır mutlaka forumumuz çok geniş bir kitleye hitap ediyor ancak bazılarımız sorunu çözülene kadar burada kalıyor bazılarımız da sorunu çözüldükten sonra da başkaları aynı sorunları yaşadığında yardımcı oluyor. Ben 2.ci seçeneği seçtim uzun zamandır forumdayım hergün yeni şeyler öğreniyorum.
|
||
01 COA 084 ARh(+) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
|
Aynı şekilde katılıyorum sana ibrahim
|
||
|
||
![]() |
||
efe1988 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
|
konyadanım bende
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |