![]() |
|
307 ön cam önerisi bekliyorum... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emntstn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1982 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2012 Saat 12:42 |
307 ön cam fiyatını bilen varmı ama en ucuzlardan mümkünse....dandikte olabilir....
|
|
2003 307 1.6 16v triptonik-tartarini
Çorlu-TEKİRDAĞ Emin TAŞTAN |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kasko yokmu? eğer varsa kasko ücretsiz değiştiriyor ön camı.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
olimpıa 170 tl civarı değiştirirler.... Yağmur vs. sensör varsa yalıtım için cam ile sensör arasına sürülen sıvı var aklında bulunsun...
|
|
![]() |
|
emntstn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1982 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
arabada kasko yok,olimpia nerede o fiyata değiştirir?ben sordum 250 tl dediler burda...
|
|
|
![]() |
|
fikri olan yokmu acaba, benimki çin malı bir cammış krg marka...
|
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
orginal cam 850 tl yan sanayı yanı pıyasadı markalar 450 tl
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
170 tl komık bır rakam olmuş
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
bizde konyada 180 tl değiştirttik markasını bilmiyorum ama.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
camda far yağmur sensörü var mı? aracın modeli nedir.
bende 307 XT varken ön camı kaskodan değiştirmek istemiştim ama yerli malı takmaya çalıştılar. Servise sorduğumda ise orjinali taktırırsam fiyatın %20' sini benim ödemem gerektiğini kaskonun ödemediğini söylediler, zor bela orjinal camı kaskodan taktırdım. camın orjinal fiyatı 850 TL 307 lerde farklı camlar var, yağmur sensörlü, sensörsüz. A termik ya da düz cam. Bu özellikler fiyatta farklılaştırmalar ortaya çıkarıyor. Bu yüzden aracın donanım seviyesini, özelliklerini de paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabilirim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
araç 2003 model 307 xt full model, yağmur sensörüde var üzerindeki cam orjinal değil,çin malı...
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
o zaman senin iş biraz zor. orjinal cam taktırmazsan sensörler çalışmayabilir, o konuda sensörün jeli falan önemli. Sensör çalışacak diye garanti verirlerse değiştir. Ayrıca takacakları cam atermik olmaz. A termik demek karşıdan gelen güneş ışığını süzmesi demek. Yani güneş torpidoya zarar vermiyor, elini yüzünü yakmıyor. Bunlar benim için önemli değil dersen istediğin yere taktır ama önemli ise kesinlikle atermik cam taktır. Bu cam bütün 307 lerde yok, bildiğim kadarı ile Xt ve XT premiumlarda var.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
güncel bilgi....
|
|
|
![]() |
|
sinka251 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2011 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
benim cam yurt dısında kırıldı Bulgaristanda serviste orjinal taktırdım 550 leva yani 650tl falan yapıyo Türk parası.bence orjinal taktır benimkide yan sanayiydi komple parçalandı.
|
|
![]() |
|
aytacoktay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: ZONGULDAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aytacoktay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
iki tip var sensorlu olanlar 950 civarında düz sensörsüz olanlar ise 600 civarında(orjinal yetkili servis) .. sanayide yerli üretim olnları ise 250-300 tl gibi bulabilirsiniz
|
|
PEUGEOT 307
|
|
![]() |
|
Antiseptiq ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Antiseptiq
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
307, 2002 model aracım var, yagmur ve far sensörü mevcut, 1200 TL' ye degıstırdım, yetkili serviste, fakat kasko karşıladı, ön cam hakkım varmış, yan sanayi takıyorlardı tanıdık vasıtası ile ücretsiz yaptırdım.
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
bende de sensörlü 406 var
olımpia ile değiştirilmiş ve sensörler tabiki çalışmıyor. şu jel olayından olabilir düşünüyorum servis yan sanayide calısmaz dedi şu jel işini nasıl hallederim nasıl sökebilirim eskisini ve uygun jelin ne olduğunu nasıl anlarım
|
|
![]() |
|
bu konuyu incelemenizi tavsiye ederim.
|
|
|
![]() |
|
myvzklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2013 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Kardeşim 307 xt var bende git 650 tl atermikli taktır muhakkak yoksa ön cam geniş oldugu için 1 saat güneşte kalsa mahvediyor seni ortalama 650 tl civarı sensörlerde çalışıyor
|
|
![]() |
|
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
şimdi ismini hatırlayamadığım bir yerde 200 tl ye değiştirdim yaklaşık 3-4 ay önce.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |