![]() |
|
kapi problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2012 Saat 12:20 |
selam arkadaslar benim arabanin problemini oncede yazmisdim kilit sorunu vardi burda kac garaja goturdum neden oldugunu bulamadilar ;kapiyi kilitliyom acik kapi varmis gibi otomatik atiyo tek tek elimle kapatiyom kilitleri; ama otomatik acmada bir sorun yok. bilgisayara baglattim onda sorun yok bilgisayardan dugmeye basiyon aciyo basiyon tum kapilar kapaniyo; ve bilgisayar hata yok diyo;
neyse buyil tr den alarm sistemi alim taktirim merkezi sistemi iptal edim diyom; sizce ozaman kailar duzelirmi, bilgili arkadaslar yardimci olursa sevinirim.herkese iyi gunler. 306 sw 2000 hd
Düzenleyen hhuzun - 30 Nisan 2012 Saat 12:21 |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kışın donmadan dolayı arka sol kapım ara ara sanki açıkmış gibi tavan lambasını yakıyor . Sonra alarm başlıyor . Kapıya baktırdım sorun yoktu . Hasta doktoru görünce iyileşir ya o hesap . Arada canımı sıkıyor . Kapı kilitlerinden biri veya ikisi sizde de sıkıntı çıkarıyor gibi.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
GO--GO ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunla ilgili başka bir konu daha vardı.. neyse bu sorun yüksek ihtimal kapı sensörlerinden kaynaklanıyor sensör degişimi yapınca düzelecektir bende uzun zamandır yaşıyodum benimde bulunamadı gitmedigim yer kalmadı ama sonunda bi servis buldu. ama alarm sistemi kurtulus degil dediler servise sensörümün gelmesini bekliyorum beynin sensörleri algılayamaması dedi servis yüksek ihtimalle bi sensörüm su almıs olabilirmiş inceleyip buldular sag ön kapı .nasıl buldular bilmiyom ama cozumlendiginde yazarım
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
sagolun arkadaslar daha dun tekrar goturdum bilgisayara baflaninca bir problem yok; kapi kilidini en incesine kadar sôktuler ama birsey yok arkadas belki kablolardan birinde degme olabilir dedi; oda aynisini dedi alarm cozum degil dedi; kafam kartisik; acarken sorun yok ama kilitlerlken tum kapilari icten ve on kapiyida anaktarla kiliyorum
birde once sol on kapiyi icten basli tutmak lazin yoksa tekera atiyor tum kapilar; herkese iyi gunler allah islerinizde kolayliklar versin |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
GO--GO ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
faydamız dokunduysa ne mutlu bize
![]() ![]() |
|
![]() |
|
muratti ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
bana inan tek çözümü sonradan takılan alarm . söktürünce rahat edeceksin
|
|
![]() |
|
mavituna ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
benim uzaktan kumanda ile kapım kilitlenmiyordu. Tüm kapılar kapalıydı. sorun bagaj kapağındaymış. Elimizle bastırıp kapağı açtığımız yerin içerisinde bir yay var. o kırılmış. oraya elektrikçi bir yay bulup taktı ve tıkır tıkır çalışmaya başladı. Bilgi vermek istedim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |