![]() |
|
206quiksilver sorunları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
wigioou ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2012 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2012 Saat 16:15 |
Merhabalar,
Yetkili servislerde çözmeediğim bir takım soruları burada paylaşmak ve fikirlerinizi almak isterim... Özel servis tavsiyelerinizi de okuyabilirsem süper olur...
istanbul anadolu yakAsındayım, öte yandan aarabanın altından gelen ses arabanın içniden koltuklardan ve camlardan tıkırtılar geliyor, bunlarla da ilgilenimiyorlar, arabanın herşeyini sökmemiz laazım çok masraf çıkar diyorlar yetkili servistekiler, son olarak da cd çalar cd çalmıyor, iki kere lensini değiştirttim işe yaramadı, çıkarttırıp yerine sıkıntım çok anlıycağın :) birde arabayı satsam 15bin anca olur, arabaya da 2-3bin masraf yapmak istemyiyorum ki sadece ses izolasyonu |
|
yapma be hayrettin, daha kadroları saymadım ...
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MP3/cd çalar ayrıca usb li ses sistemini kontrol eden düğmeleride kullanabileceğiniz direkt uyumlu teypler mevcut mesela Xetec marka var 180liraya..
Koltuk ve camlardan gelen tıkırtıları sanayideki bi kaportacıda çözebilir.. İstanbuldaki arkadaşlar bi tavsiye verirler ama benim bildiğimde bi arkadaşımızın çalıştığı maslak peugeot var ersin var orda iyi ilgilenirler.. |
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
wigioou ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2012 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
saolasın tcd çaları araştıracağım, maslakdaki yerin ismini de verevbilrsen süper olur hacı :)
|
|
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Özel mesaj attım..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
hocam pm den cevap atamıyorum, cok tesekkürler
|
|
|
|
![]() |
|
canziy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2012 Konum: canziy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
öncelikle herkeze iyi akşamlar arkadaşlarım sorunum şu yeni bi araç aldım aracı alanı 1 hafta oldu motorda cıtır cıtır bi ses geliyor subaplardan olabilirmi 2nci sorunumda bu gün aracımı kardeşim aldı işi vardı ve geldiğinde aracın motor arıza ışığı yanıyordu ne oldu die sorduğumda akü bitti çalıştırdıktan sonra motor arıza ışı yandı ve aracın yol bilgisayarındaki saat tarih yanıp sönüyor aracım 2005 model 1.4 benzinli ilginiz için şimdiden tşkrler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |