![]() |
|
buda benim 106 qs. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2012 Saat 12:16 |
rkadaşalar bayadır resim çekmek istiyodum ama elim değmiyordu.dün yapabildim ancak.Aracım 2001 model quik.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada geçen gün arkayıda tosladık direğe :D 250 tl sıkışmış dedi kaportacı. Düzenleyen cigdemilker - 29 Nisan 2012 Saat 13:57 |
|
![]() |
|
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
![]() ![]() ![]() ![]() |
ooo resim yülkleyemedik galiba?
|
|
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boya + düzeltme ile beraber mi 250 dedi?
aracın güzel bu arada çok düzgün duruyor kazasız belasız inşallah .< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
evet boya + düzeltme.
aracım kazasız sadece arkada bu birde daha önceden bir önden çarpmıştım onunda resmi bu
Uploaded with ImageShack.us
burada sadece ön tampon radyatör ve farlarım kırılmamıştı ama eskimişti onlarıda değiştirttim.
allaha çok şükür başka bir kazam belam yok
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
aracıma yaptığım masraflar
1. araç bedeli 10500 tl :D
2. debriyaj balatası,rot başları,salıncaklar,rot balans ayarı,fren benzin hava filtreleri,yağ hatırlayamadığım bir iki şey daha var galiba 400 tl.
3,torsiyon bilya değişimi ve torsiyon torna işi bu işe ek olarak torsiyona 2 adet gresörlük monte ettirdik ve ara sıra buradan gres yağı sıkarak bilyanın yağzızlıktan bozulmasını ve yağlı çalışarak sessiz olmasını sağladık herkese tavsiye ederim.
4. 4 adet pırelli 185 65 14 lastik 410 tl
5. komple eksoz düz borusuyla beraber yani 150tl
şimdilik bunlar geçen sene almıştım arabamı bir yılda bunları yaptım.
|
|
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Allah kaza bela vermesin. Güzel olmuş ancak modifiyesiz 106 bir garip görünmeye başladı gözüme
![]() |
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
evet aslında bir angel ve gtı jantı aracı bambaşka yapmaya yetiyor.Fakat fiyatlar maalum aracın bakımına tamirine hiç acımam fakat bir angel ın sıfırı 300-400 tl olunca zoruma gidiyor.gtı jantı da 600-700 istiyorlar ya siz ne düşünüyorsunuz bilmem.bu arada modifiye demişken ben aracı bir bayandan almıştımşimdide arkadaki çocuk koltuğundan da anlaşılacağı gibi aile arabası olarak kullandığım için hiç yorulmadı.zaten yapımda yok öyle basa basa kullanmak genelde 2000 dd da vites düşürüp, 3000 dd da yükseltiyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi günlerde kullanın.. Resimleri düzenledim ama ileride size yardımcı olması için bu topice bir gözatınız..
Keyifli forumlar.. Düzenleyen cigdemilker - 29 Nisan 2012 Saat 14:03 |
|
![]() |
|
16 gtı 16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2011 Konum: bursa osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
arkadaşım torsiyon ne kadar değişti torna işi falan yane 3. maddede ne kadar para harcadın bende yapacam bunuda bi fiyat almış olayım kazık yemeyek :)
|
|
206 S 16 2.0 gtı (ŞEYTAN KIRMIZI) BenzinLİ BURSA OSMANGAZİ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
çok sağol ya zahmet oldu sana.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
580 tl verdim ben.zaten 180 işçilik+tornacı parası+120 falanda bilya parası tutuyorben + plarak gresörlük yaptırdım.biraz pahalı gibi ama işçilik iyi gibi geldi bana. |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |