![]() |
|
206 Ön Cam Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KırmızıŞeytan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2012 Saat 18:07 |
Arkadaşlar Kaskomun verdiği yılda 2 cam hakkını ön camda kullancam taş gelmişti bir ara ve çatlak yürüdü Konya'da işçiliği iyi olan bi camcıya gittim 206 ön camı orjinal denildi önce telefonda gittiğimde DROGLASS camları kullanıyoruz 2 yıl garanti var avrupadan geliyor ve ağırlık bu marka kullanılıyor denildi ben atlamadım hemen ve size bi danışayım dedim acaba bilgisi olan var mı DORAGLASS marka hakkında?
|
|
Peugeot 2002 206 XT 1.6 16V 5 Kapı OV Zavoli Lpg 'ibrahim
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlış hatırlamıyorsam sende far ve yağmur sensörü var. doraglassı tavsiye etmem. bulabilirsen orjinal taktır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
konu açılmışken ben de sorayım orjinal ön cam fiyatı nedir bi bilginiz var mı? benim de ön camın sağ üstünde çatlak var, taşdan dolayı, bi problem yaratmıyor ama içimde dert oldu değiştirebilirim çok uçuk değilse fiyat< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
|
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
SAINT GOBAIN OLMALI
|
|
![]() |
|
KırmızıŞeytan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar orjinal bulamadım çatlak bugün baya bi ilerledi dayanamadım taktırdım bende :)
(Yağmur sensörü bakımıda yapıldı cam takıldıktan sonra bi sıkıntı yaratmadı) Resimleri paylaşıyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Hayırlı olsun sorun çıkmadıysa ne mutlu.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
hayırlı uğurlu olsun, fiyatı da paylaşsaydın bi? :)
. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
Teşekkürler..Arkadaşlar fiyat bilgim yok kasko karşıladı çünkü :)
|
|
|
|
![]() |
|
tüh ya o olmadı işte, bende de çatlakta büyüme yok ama takıntılı bi adamım biraz, sağ üstteki 1tl büyüklüğündeki çatlak sanki tüm camı kaplıyormuş gibi görüyorum sürekli
![]() .< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
Takıntı varsa sıkıntı :) bende biraz kıl tüyümdür ön camı değiştirdim hayata bakış açım değişti sanki :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |