![]() |
|
acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasiko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2012 Saat 17:26 |
arkadaslar merhaba. 2007 model 206 sw aracım var. arac dizel. yaklasık 15 gun once baskı balata triger değişti.eve gelene kadar sıkıntı yoktu. ertesı gun geri geri otoparktan cıkarken aks sesi ile irkildim.tekrar ustaya gıttım. aks söktü bilyalarına baktı yağladı ve sorun gıderıldı dedi. cıdden aractakı sorun giderilmişti fakat bu seferde araçta 3-4-5 viteste cok aşırı titreme ve gaza basmakla ileri geri sallanan vites kolu sorunu ortaya cıktı. tekrar ustaya gıttım durumu anlattım, bırde hatalı gibi fırça yedim. bu olay cok doğalmıs, aracta butun hersey test edılmıs sıkıntı yokmus. ama ınanınkı benım aracımda hıc bır sorun yoktu.baskı balata ve trıgerden sonra bu hale geldı arac. acaba neden olabılır lutfen yorumlarınızı beklıyorum. ayrıca ankarada işinde gercekten usta diyebıleceğiniz ve tavsıye edebıleceğınız ustalar varsa lutfen acıl yardım beklıyorum...
|
|
en tatlı an REDLİNE !!!
|
|
![]() |
|
hasiko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncelll
|
|
en tatlı an REDLİNE !!!
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla kardeşim anlattığına göre içimden geleni söyleyeyim.Anlattığın olay triger kayışı sente anlak olduu zaman yapar.Bilgine.İyi bir usta bul trigeri tekrar kontrol ettir sente atlak bence.
Kullandıkça sıkıntı büyür bilesi.Mesela aracın yakıtı artar,arac gitmekte zorlanır ve titreme yapar.
|
|
![]() |
|
eruditer ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2012 Konum: şanlıurfa s Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
arkadaşlar erken cevap gelirse sevinirim.arabam 307 2006 model comfort modeli aralık ayında engine man syst faulty diye bi hata verdi önemsemedim aracı kapatıp çalıştırınca geçti.sonra tekrarlayınca arabayı servise götürdüm.oksijen sensörlerini temizlediler nisana kadar sorunsuz gitti nisan da yine yaptı bu sefer oksijen sensörlerini de değiştirdim aynı hatayı yine verdi.araba b hatayı verince devir saati bir anda 700 den 1500 e çıkıyor gaz yemiyor.nedir sizce ve napabilirim.şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
güncelll....
|
|
en tatlı an REDLİNE !!!
|
|
![]() |
|
valla ben trigerden pek suphelenmıyorum.aracın cekısınde gıdısınde sıkıntı yok. sadece vitesteki ileri geri hareket ve titreme...
|
|
en tatlı an REDLİNE !!!
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
burda bir arkadasin da basina geldi motor kayisi degistiren kisi kucuk bir parca dusurmus icine tekrardan tum degisdirdi .belki kucuk bir parca belki vida dusurmus olabilirler
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |