Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206cc almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206cc almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Letheist Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Letheist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206cc almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum
    Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2012 Saat 23:17
1 aydır arastırmaya yapıyorum en sonunda 206cc almaya karar verdim fakat kafamda bi kac soru var hardtop oldugunu biliyorum bi kac forumda yok su geciriyor yok masraflı yok peugeot rezil bi araba bilmem ne diye ezip duruyorlar ama bir türlü kullanıcı yorumu göremedim arabayı kullanan uzun süre icersinde deneyimli birisi var mı acaba bana bu konu hakkında araba hakkında artılarını eksilierini söyleyebilicek biri?

saygılarımla
Yukarı Dön
EmSul Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EmSul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2012 Saat 23:47
Bi arkadaşta vardı önceden arka koltuklar sadece acil durumlarda 2 büklüm oturulabilecek derecede yani 2 kişilik olarak düşünün bence arabayı arkada koltuk yokmuş gibi..Önde de ortalama 1.80lik biri üstü kapalıyken zor duruyor kafam tavana değiyordu benim sırf üstü açılıyor havası olur diyoprsanız alın ama ben hiç tavsiye etmem kılşın üstü kapalıyken baya zorluk çekersiniz benim hoşuma gitmiyordu 206cc..
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v"
"1998 Ford Mondeo 2.0 glx"
"2005 Peugeot Partner 2.0hdi"
"2004 Peugeot 307 1.6 bva"
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2012 Saat 09:40
ben kullanıcısıyım. forumu arastırırsanız sizin gibi almayı dusunuyorum diye acılmıs bir sürü konu var. hepsine tek tek cevap verdik cc'ciler olarak. çeşitli sebeplerden bu arabayı tercih edemeyen ama yazın ustu acık gorunce icinde kalan bir cok insan arabayı karalamaya calısıyor. yok su alıyor yok dar diyerek. dostum ben kısında kullanırım yazın da bu araba iki kisilik spor bir araba arka koltuk icin almayın bunu. kız arkadasını koy ustunu ac gez o kadar.
Yukarı Dön
okan4037 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
17 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan4037 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2012 Saat 15:13
başınız nasıl tavana değer  koltuk yükseklik ayarı yokmu bu araçta ?

internet araç forumlar 3 e ayrılmıştır  Japoncular,Almanlar ve diğerleri.. bu gruplaşma her zaman kendi araçlarını savunur ve sadece karşı aracın kötü yönlerini sayarlar...

bende işe şu noktadan giriyorum

Bende 307 cc var ve kuzenimde bu araçlar harika önce onu belirteyim su alma ses alma vs vs sıfır sorun...

206 larda bu su alma mevzusu almış başını gidiyor ama haksızlık var tamam birazcık belki ağır yağmurda su alabilir 206 cc  ama bir bmw cabrio ? emin olunki o branda tenteyle 206 dan çok daha fazla su ve ses alıyor içeriye  kimse hardtop teknolojisini hiçe saymasın brandalı arabalarla kıyas bile etmem yıkması falan fılan sorun olmuyor...  fiyatına göre kıyaslarsam o fiyata cabrio dahi alınmaz heleki hardtoplu cabrio sınıfında bence fiyatıyla tekbir araba...

206 cc  hardtopundan dolayı cabrio sınıfına giriyor ama  bence roadster onun sınıfı çünkü küçük bir araba onu bilerek ihtiyacınıza göre alın 2 kişiyseniz yada en fazla küçük bir çocugunuz varsa bence alınır gti  alacagıma sahsen cc alırım
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
Yukarı Dön
ibrahim YILDIZAK Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim YILDIZAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2012 Saat 22:27
Benim boyum 1.90 şu an var olan gti'ımı almadan önce cc almayı düşünüyordum ciddi ciddi baktım bakıştırdım ama sağlamını bulamadığım için almamıştım tekim ve o yüzden hiç sıkıntı yaşamayacağımı düşünerek almaya karar vermiştim çünkü baktığım arabalarda arkaya oturmak imkansız ötesi su alma gibi sıkıntılar yok ve tavan yüksekliği abartıldığı gibi kötü konforsuz değil ben 3 çeşit peugeot kullandım 206HDI, 307 BVA ve şu anki GTI hiçbiri sürücü rahatlığından kesinlikle ödün vermemiş peugeot'lardı, CC'de vermemiş haliyle. He şunu da söylemek gerekirse gti yerine cc alırım diyen arkadaşa katılmıyorum. şu an iyiki o zaman temiz cc bulamamışım diyorum performans'ı mükemmel full+full bir gti'ım var. Faydalı olduysam ne mutlu bana.

01 COA 084 ARh(+)
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2012 Saat 22:35
aracı secmek tamamen tercih meselesidir. renkler ve zevkler tartısılmaz tabiki de. burada önemli olan arabaya çamur atılmaması gerektiğidir. bi laf vardır bakmarsan bağ olur, bakmazsan dağ. su alan araçlar varsa da kullanıcının ilgisizliginden kullanısından kaynaklıdır. ben yıllardır cc kullanıyorum. forum dısından da servisim sayesinde bir cok cc sahibi insanlarla tanıstım ki cogunun ikinci arabası, garajlarında tutup sadece yazları cıkarıyorlar, satmayı da düsünen olmuyor dogal olarak. bu tur arabalar naziktir sonucta parcalar birbirine kaynaklı değil, bağlantılı dikkatli kullanmak, sorumlu olmak, gereksiz modifikasyonlardan orjinalligi bozacak aksamlardan kaçmak gerekir diye düsünüyorum. temiz cc bulmak konusuna gelince tamameen kısmet meselesi..

edit: imla düzeltme

Düzenleyen herry - 28 Nisan 2012 Saat 22:38
Yukarı Dön
zekeriya Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zekeriya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 Saat 18:23
Bu aracı  alacaksan  zaten 2 kılısık dusunerekten alacaksın  
mesela  benım boyum 190     araca bınerken hıc bır sıkıntı cekmeden   rahatlıkla bınıyorum ( arkama  kımde bınmemek sartı ıle )
aracın ustu  acılır vazıyette  ıken  ınanın okadar muhtesem bır hıs verıyorkı ınsana  ..  saglı sollu tum kaldırımdakı  ınsanların sıze bakmaması elde deyıl kı  o  bakan ınsallar  kım bılır  hangı hayallerı kuruyordu  206cc  hakkında :)
tamam  aracın bazı sorunları olabılır  ama  2  el  bır  aracın ıllakı sorunları olacaktır 
bu aracı zorlamayacaksın uzmeyeceksın ...... zaten araca modıfıye gerekmıyor bıle duz halı ıle de   rahatlıkla  etrafındakı ınsanları   hayaller ıceısınde  sokabılırsın....
 araca   ayrı bır  tutkı ıle hala bınmekteyım. ve satmayı da dusunmuyorum    lpg taktıgımda  kucuk bırkac sorunu hallettıgımde   uzun bır sure bınecegım...
:)
ılgıden bıkmak ıstemıyor ısen bu  aracı zaten tavsıye etmem :)
.........
Yukarı Dön
EErgul Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EErgul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 Saat 20:07
6 aylık cc kullanıcısıyım.
herkes su alıyor bilmem ne ses yapıyor vs diyor. ama üstünü açıp ortalıkda dolanırken milletin dibi düşüyor. 
şöyle birşey var 20 milyara cabrio araba alıyorsun ve tavanı tente değil. bırakta arıza çıkarsın git yaptır. çözümsüz bir arıza çıkardığını hiç duymadım. fitiller eskidiyse yağmur damlatır. çok sağnak yağmur yağdığında benim sağ camımdan bir kaç damla su sızmışlığı var bir kaç kez.(benim fitiller eskimiş durumda baktığında da görebiliyorsun) daha fazla su alabileceğini de sanmıyorum. çok çukurlu yolda şase esnediği için açılır tavanın birleştiği yerdeki fitiller birbirine sürtünce gıcırtı yapıyor bazen.tabi burda aracımda spor yay takılı olmasının büyük etkisi olduğunu düşünüyorum ve sert süspansiyon, aracın ek yerlerinin daha fazla esnemesine neden oluyor şüphesiz zaten sürekli yaptığı birşey değil.fakat iki gıcırtı üç beş damla su için bu arabadan pişmanlık duymadım hiç bir zaman. ilk aldığımda ve tavanı açıp dolaştığım hazzı hiç bir arabada almadım.
boyum 1.83 ve bir kere dahi inerken binerken veya kullanırken bu araba bana küçük demedim. arkadasın yazdığı yorumu okumasam aklıma bile gelmez. jeep gibi değil tabi içi ama spor araba olduğunu hissetmek istiyorum ben zaten. geri geri gelirken kolunu arkaya attığında arka cama elin değebiliyo uzanırsan. ben aracımın 2 kişilik olduğunu benimsedim hatta 3. kişiyi bindirmiyorum dışarıdan bakıldığında görüntü pek hoş olmuyor. 
roland garros paketini alırsan bir hayli güzel döşemesi ve aracın rengi uyumlu olmuş üstünü açtığında muazzam bir görüntü oluşuyor. seriliği de fena değil 110 HP lik bir makine. ışıklarda veya y
olda seni gören gaza geliyor aragazlar kafa tutmacalar havada uçuşuyor. kimse demiyorki bu araba su alıyor kafan tavana, dizin kıçına değiyor bilmemne. gördüklerinde seninle egolarını tatmin etmeye çalışan bir çok otomobil sever var yani.
ben aracımdan sonuna kadar memnunum tavsiye de ederim. kimse bir ailenin kullandığı 4 kişilik bir otomobil kalitesi veya konforu beklemesin zaten. fiyatının karşılığını veriyor araba sadece. eğer alırsan aracaı bagajı aç döşemeleri sök ve katlanır tavan sistemini biraz incele derim sadece. bana hak vericeksin. 
çok yazdım valla okuması keyifli olur mu bilemem de içimi döktüm :) 
gel gelelim bende arkadan itiş hastalığı var. 3-5 ay daha cabrio aslanımla takılıp iyice hevesimi alıp satmayı düşünüyorum. ama kıyamayıp kardeşime de verebilirim :) 
son olarak sana masraf açtımı dersen aldığımda araç deli gibi basıktı biraz hor kullanılmıştı belli ki. basık olması aksların düzgün çalışmasını engellemiş haliyle. alt takıma 700-800 lira kadar bir para harcadım aldığım günün ertesi günü. canavar gibi oldu şimdi. başka da bir sıkıntı yok.
aaa birde geçen gün çakmak bozuldu. benim için önemlidir gittim yenisini aldım :) 

sormak istediğin herhangi birşey varsa özelden veya buradan dilediğin kadar yardımcı olmaya çalışırım. şimdi okudumda arkadaşlarda zaten bana benzer yorumlar yapmışlar. alırsan sende aynı şeylerden bahsediceksin garantisini veriyorum. eğer son model s2000 ini satıp da bu aracı almayı düşünmüyorsan :)

Düzenleyen EErgul - 05 Ocak 2013 Saat 20:15
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model
Yukarı Dön
Semih ÇAVDAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Semih ÇAVDAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 Saat 20:24
Orjinalini yazan: EErgul EErgul Yazdı:

6 aylık cc kullanıcısıyım.
herkes su alı.......................veriyorum. eğer son model s2000 ini satıp da bu aracı almayı düşünmüyorsan :)

Yukarıdaki yorumda herşey açık... Eğer 2 kişi bineceksem, bazen 3 veya 4 olacaksa o da kısa mesafe olacaksa ve ikinci bir araç olarak düşünüyorsam kesin alırdım... Hatta mevcut aracımdan önce de bakmıştım... Ancak bana uymuyor... Çünkü 2 kişi olarak çok az biniyorum aracıma... Genelde 3-4 bazen de 5 kişi biniyoruz... Bana uymuyor ama uysa kesin alırdım... Keyfi çok büyüktür Cabrio nun... Hele hele hardtop sa... 
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros...
Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 Saat 21:44
sağlamlığını bilmem ama arabanın üstü açıkta olsa kapalıda olsa şekil yaa Smile
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
seone Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı seone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2014 Saat 01:02
Merhaba arkadaşlar şu ilanla ilgili yorumlarınızı alabilir miyim?Tahminen sizce ne kadar masrafı çıkar bu arabanın?Bir de yaptırınca hardtop iş görür mü yoksa ilerleyen zamanlarda gene sıkıntı çıkartır mı ne dersiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-otomatik-cabrio-206-full-paket-hasar-kayitsiz-yaz-eglencesi-169452817/detay
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Kaput amortisörü son mesaja git 70 0 Abdullah B.
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 7855 19 talip206
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 1623 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 7747 7 konfor
konu icon Gec calisma benzin pompa aorunu son mesaja git 219 0 Arslanalp2000
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2680 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 146 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 9602 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 464 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 323 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 219 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 503 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 309 0 Bayram 0816
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 188 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 351 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 354 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 899 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 443 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 404 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 1129 0 freestyle53
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
talip206 4
selahattnsahman 3
TİMSAH 71 2
kralex18 2
konfor 2
a.selim 1
Abdullah B. 1
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English