![]() |
|
cam tavan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2012 Saat 17:03 |
arkadaslar bişey sorucam aracım 206 panoramik cam tavanlı. koltuklar siyah döşeme. cam tavan açıkken aracın koltuklarına güneş zarar verirmi? ben devamlı araç park halindeyken kapatıyorumda. gerçi tavan camı renkli ama yinede güneşten solma yaparmı koltuklar?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiki soldurur ağartır rengini sonuçda güneş yani onu bırak güneş siyah renk bi aracı bile solduruyo matlaştırıyo kumaşı daha iyi soldurur
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
valla benim araçta da bej döşeme var ben tavanı hep açık bırakırım benden önceki sahibi park ederken kapatırmıydı bilmiyorum ama, ben aldım alalı 1-2 defa kapanmıştır tavan, döşemelere belirgin bi zararını görmedim ama uzun vadede yapar belki, o da zaten güneşin etkisini bırak o zamana kadar döşemen yıpranmış olur onu dert bile etmessin :D
.< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
aykut abi senin arabada cam tavan. sen ne diyosun? devamlı açık bıraksak solma olurmu?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |