![]() |
|
konsol kaplama 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2012 Saat 04:42 |
arkadaşlar merhaba,2004 model 206 a konsoluna (klima+radyo+panel ) kısmına ahşap kaplama düşünüyorum..Biraz açık kahverengi olarak volvo tarzı yani..bildiğiniz ucuz temiz yapabilecek önerdiğiniz bir yer var mıdır?
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hazır olarak satılıyor. maun kaplama diye geçiyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-10-01-uzeri-maun-torpido-kaplama-10-parca-55533325/detay
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iğrenc oluyor sakın yaptırma kıymık mıymık batar bıde kötu goruntusu var kusasım geldı suan bıle saygılar
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Ahşap değilde metalik gri daha hoş olabilir
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
calpsize ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1976 Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
sakın ha yaptırayım deme arabadan soğursun valla.
Düzenleyen calpsize - 26 Nisan 2012 Saat 13:08 |
|
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
bence de ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çok kıro bir görüntü veiryor. ayrıca artık onun modası bile kalmadı. bu leopar desenli kadınların giydiği t-shırtlere benziyor
![]() ![]() ![]() Ama boyatarak yada kendin yaparak metalik gri güzel olur.... (BENCE)
|
|
![]() |
|
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
hahahaha yorumlar çok iyi,ama volvoda çok iyi duruyor..))..evet koyuları fena taksici gibi hele sedef direksiyon var ki para üstü almayan var mı diyesim geliyor...
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
teyip'in bulundugu konsol parcasını ve klima havalandırmalarını karbon kaplama yaptıranlar var, fena durmuyor.
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
dostum ben kaplama işiyle uğraşıyorum özelden yaz neler kaplatacagını istediğin renk desene kaplarım 3 yılda atmama garantisi veririm..fiyat almak için neler kaplatacagınız yaz dostum..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
karbon da yaptım başka tırıvırı kaplamalar falan da yaptım ve diyeceğim o ki en güzeli orjinali, bence hiç bozmayın
![]() .< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
KırmızıŞeytan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
orjinalin verdiğini hiç bir şey vermez bence ama ille kaplatcam diyorsan direksiyonu döşemeciden deri kaplama torpidonun da belli bölgelerini karbon yaptırabilrsin dostum kapıların dış dirsekleri dahil karbon yaptırdım ben ve bir sıkıntım yok..
|
|
Peugeot 2002 206 XT 1.6 16V 5 Kapı OV Zavoli Lpg 'ibrahim
|
|
![]() |
|
evet karbon daha şık duruyor,,,direksiyon erimeden kaplamam lazım...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |