![]() |
|
mazot akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2012 Saat 15:45 |
Doğrudur arkadaşlar aynı sorun bendede oldu bende depoyu kusana kadar doldurtuyorum bide arabanın altına eğilip baktığımda depodan akma yapmış ve depo kararmış ... faydalı bir konu olmuş demekki olduğu kadar zorlamaya gerek yok.
|
|
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|
![]() |
|
tayfun115 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: antlya/manavgaT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfun115
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
pejoların deposunda takviye sistemi var..depoda sıkışmayı önlemek için tahliye vermişler tabanca atınca pek zorlamayın..
|
|
![]() |
|
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynısı benmde başıma geldi.depoyu fazla doldurdum,araç tahliyeden attı mazotu.1 litreden fazla attı dışarıya.bir dahakine pompa atana kadar fulledim depoyu,yer var diye yüklenmedim iyice,bir daha başıma gelmedi bu olay.bazı araçlarda depoyu ağzına kadar doldurunca tahliyeden atıyor.peugeot larda da böyle.
|
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
![]() |
|
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
arka taraftan damlatıyor aslında damlatmakta değil yani akıyor. bugun servise gittim hem başka bir konu var dı hemde bunu sordum. somonu değiştirdiysen eğer büyük ihtimal depoya giden borudan akıntı vardır dedi ama pek inandırıcı gelmedi bana 90 model arabada olmayan şey nasıl olsun da borudan aksın delinme olsa az az gelirdi ama işte
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
ilginç nereden arka taraftanmı damlatıyor motor tarafındanmı?
|
|
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
valla benimde başıma gelmişti full doldurunca fazla mazotu tahliye borusundan dışarı atıyormuş yani dibine kdar doldurmamamk lazım birde pompacıya söyle en düşük kademede doldursun
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
arka koltuğun altındaki bölümse somonu değiştirdim üst kapağında ufak bir problem vardı onunda üstünü kapattım ama hala aynı durum az az akıntı yapmıyor bayaa böle
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
technodex ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: IZMIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı technodex
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Depo borusu veya deponun üst kısmında delik ola bilir gibi geliyor. bilmiyorum
|
|
![]() |
|
herkese merhaba öncelikle aracımda şöle bir sıkıntı var aracın deposunu ne zaman full yapsam 4 5 litresi hep yerde ama full olmasın 150 liralık alim damlatmıyor full olunca atıyor bunun sebebi ne olabilir ?
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |