![]() |
|
307 Baskı Balata Değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alcolique ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2012 Saat 17:51 |
Arkadaşlar merhaba bugün aracımın baskı balatasını değiştirdim ufak tefek eksikleri vardı onları yaptırdım birde sizin fikrinizi almak istedim fiyat konusunda. Bu arada değişimlerin hepsi Göralda yapıldı bilginiz olsun. - Orjinal baskı balata değişimi - 2 adet Balata körüğü - 2 şişe esso marka şanzuman yağı - park sensörü boyanması ve montajı ( Sensörü ben götürdüm) - Aynaların kapakları boyandı - Plastik kartel koruma - Kısa anten takıldı Hepsine 650 lira verdim. Fiyat konusunda görüşlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler... Düzenleyen alcolique - 25 Nisan 2012 Saat 17:52 |
|
2004 Peugeot 307 XR 1.4 HDI İnci Beyazı
6000k Xenon |
|
![]() |
|
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
![]() ![]() ![]() ![]() |
AYRI AYRI YAZSAYDIN NEYE NEKADAR ALDI DİYE DAHA İYİ OLURDU.
|
|
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
bana fiyatlar iyi geldi hemde serviste genellikle servisler pahalı olur derler ama bence fiyat gayet iyi .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
işçilik dahil ise fiyat güzel |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
alcolique ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
İşçilik dahil fiyatlar. Arkadaşım var o yüzden bu fiyatlar oldu ondan dolayı hangi kaleme ne kadar yazdı bilmiyorum malesef. Ama ilginçtir saç kartel koruma 180 lirayken plastik olanlar 225 lira serviste. Tabi o kadar para vermedim ben=) |
|
2004 Peugeot 307 XR 1.4 HDI İnci Beyazı
6000k Xenon |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
evet plastik pahalı yan sanayisi olmadığı için orjinalin fiyatı yüksek,
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gayet makul fiyat bencede
|
|
![]() |
|
yakupf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
servis için normal fiyatları.özel servıste 200 tl daha düşük yaptırılabilir.
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
baskı balata nekadar acaba merak ettim ben 206 için değiştiricem işçiliği hallederiz kolayda parça fiyatı nekadar acaba
ayrıca fiyatlar yetkili servis fiyatı bence mükemmel
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |