![]() |
|
klima gaz ve yağ oranı... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Dostum ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2012 Saat 12:42 |
|
Selam,Arkadaşlar.307 hdi sw aracımın klima gaz ve klima yağ fabrika miktarları nedir acaba...
|
||
![]() |
||
tariik_akan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2012 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tariik_akan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
a.selam dostum klima gazi bitmişti doluma götürdüm bi makineye bagladilar.yanliş hatirlamiyorsam 76 - 78 filan yaziyordu göstergesinde bilmiyorum ama neyin göstergesiydi.2.sene once yaptirmiştim.şimdi yine bitti klima calişmiyor.mağlum yaz da geliyor.fakat ay basinda maas alinca doldurtcam klima gazi.bakalim ne kadar doldurcaklar.sorarim detayli ogrenirim.o zamana kadar kimseden ses cikmazsa detayli olarak anlatirim.hem gittigimde ustayada sorarim..
|
||
![]() |
||
ganjanium ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2012 Konum: istanbull Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ganjanium
|
ben daha 1 hafta önce doldurttum ustaya sordugumda benım araçta(206 1.4 xr benzinli) normalde 780 gr olması gerekiyormuş bende kışın hiç klimayı açmadıgımdan dolyı eksilme olmuş 250 gr kalmıştı çok az sogutuyordu 70 tl verdim alete bağladılar 15 dk da hallettiler. yanlız klimaya yağ konuldugunu bilmiyorum sanırım o alet otomatık koyuyor ...
|
||
206 ya sahip ol ya da hayran
|
||
![]() |
||
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
|
klima bende sorun oldu, geçen sene gaz bitti gittim baktılar kaçak yok deyip doldurdular. Yaz bitince klimanın gücü azaldı yine götürdüm, kaçak vardır diyorlar. Her sene gazmı alacağız, kontrol ediyorlar birşey yok diyorlar 3 ay geçmeden bitiyor. Bu işin garantiside yok, düzgün bir ustada bulamadım.
|
||
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
||
![]() |
||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
adana hal'inin karşısında peugeot servisi var orada makine ile hallediyorlar. Kaçak varsa onu da hallederler. adımı ver yardımcı olurlar.
|
||
01 COA 084 ARh(+) |
||
![]() |
||
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
|
Tavsiyeniz için teşekkür ederim, daha önce bir kaç kez oraya gittim ama klima işi yaptıklarını bilmiyordum. Geçen hafta önünden geçtim karbon clean de yapıyorlarmış onun için gitmeyi düşünüyordum. Bu ay mutlaka gitmem gerekecek.
|
||
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |