![]() |
|
immobilizer sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
irfan3478 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2012 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı irfan3478
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2012 Saat 12:28 |
Peugeot boxer aracım var.Aracı anahtarla uzaktan kumandayla açıp kapama yapıyorum.Anahtarı taktıgımda marş basıyor motoru çalıştırıyor o esnada immobilizer lambası sönüyor fakat 3 sn sonra devamlı yanıp sönmeye başlıyor neden olabilir? |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracı çalıştırmayı yedek ahahrarınızlı deneyebilir misiniz
|
|
![]() |
|
irfan3478 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2012 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı irfan3478
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Malesef anahtar tek fakat anahtari salladigimda icinde bisi kopmus gibi ses geliyor ama kapilari felan aciyor ona baktiracagim halledildiginde sonucunu yazarim
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
immobilizer zaten anahtarın içinde bulunan minnacık bir çip, buyuk ihtinmal yuvasından kurtulmuştur. ses onun sesidir. ışığın yanması da onunla ilgilidir diye düsünüyorum dostum, umarım çözersin sorununu..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |