![]() |
|
Yardıma ihtiyacım var... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yakupf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2012 Saat 16:33 |
ses sistemiyle alakalı olabilir.şase alma ihtimali olabilir.tesisatı gözden geçirin.mutlaka ıhmal etmeyın.önemli.
|
|
![]() |
|
safrane23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracım 1.4 benzinli 75hp bugün bir ustaya danıştım bobinden kaynaklı olduğunu söyledi bende içimden ne alaka dedim ama ne yapacagımı hala bilmiyorum.Ses gerçekten rahatsız edici sanki gaz pedalının altında ses sistemi var gaza bastıkca vuuuvv diye artıyo
|
|
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı ses bende de var artık tamirciler ile kanki olduk ne zaman motor kitler ancak o zaman sanayi yolu görünür bundan sonra bana
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
turbo sesi olmasın
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
mehmet6667 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2012 Konum: ZONGULDAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
aynı problem bazen bendede oluyor kardeş..
|
|
![]() |
|
safrane23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
Arkadaşlar aracımdan öyle bir ses geliyorki anlamış değilim. Aracın gazına bastığımda vuuuvv diye bir ses geliyor gazı bıraktıgımda ses kesiliyor.Nasıl anlatayım sanki ses hapörlörlerden geliyormuş gibi teypi kapattım ses devam ediyor ses sistemi var aracta onun elektrik kablolarını cıkarttım fakat ses devam ediyor. Rolantideyken ses yok fakat araç boşta iken veya yolda giderken gaza bastıgımda vuuuv diye bir ses devam ediyor. Çözemedim gitti bulunduğum şehirde ağrı merkez sağlam bir usta yok bu yüzden öncelikle forma sormak istedim sıkıntı nedir sizce.
|
|
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |