![]() |
|
Trafik Cezası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2012 Saat 16:17 |
Arkadaşlar merhabs,
sabah sabah kırmızı ışık ihlali cezası yedik.arabanın yarısı yeşil yanarken geçmiş trafik yoğunluğundan dolayı tamamı geçerken kırmızı olmuş bunu kadın polise anlatamadık,,çorba parası vermeyi de sevmem...lakin bu haketmediğim cezayı ödemeyi de düşünmüyorum.154 tl cezayı ödemesek ne olur acaba arkadaşlar bi bilginiz var mı?
|
|
![]() |
|
onur3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
15 gün içinde ödersen indirimli olrak 103 tl ödersin, ödemezsen orasın sonucunu bilemem .. |
|
206 Feline - 1,4 HDI 70HP
Şeytan Kırmızısı 16" Pejo GTI Jant |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
gidersin trafik mahkemesine veya sulh ceza mahkemesine itiraz edebilirsin.
para pul ödemene gerek yok tabi haklılığında ısrarcıysan mahkeme haklı bulursa cezanı iptal eder
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
hiç boşyere uğraşma ben %100 haklı olduğum durumda uğraştım ama sonuç it iti ısırmaz oldu 15 gün geçmeden ödeyinde bari 100 küsür verin.hertürlü karşınıza çıkacaktır o borç devletmiz para vermeyi beceremez ve sevmez ammavelakin almaya bayılır.bak memura hala zam verecekler ama yok ortada bişey
benim kişisel tavsiyem hemen ödeyin 100 tl ödeyin bari ondan sonra uğraşın itiraza falan
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
ödemekten başka şansınız yok.En iyisi ödemeyi yapıp daha sonra itiraz yolunu araştırmanızı öneririm.
Eğer ödemezseniz araç satışı dahil heryerde bu ceza karşınıza çıkıyor.Ben eski aracımı satarken karşıma çıkmıştı bir ceza.ister inanın ister inanmayın ceza yediğim aracta üzerime kayıtlı olan motorsikletime aitti.Ama ceza benim adıma kesildiği için mecburen ödemeyi yapıp satışı ancak öyle verebilmiştim.
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
yapıcak bişi yok gibi...kimileri bekle ilerde af olur yada o ceza değerini yitirir diyorlar..bi karar vericez artık..sağolun arkadaşlar..o kör gözlü memurlarda koşuyolu tarafından gelirken altunizade caminin bulunduğu kavşak ışıkların hemen ilerisinde köprü sapağının orda pusudalar...
|
|
![]() |
|
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Bende aynı yerde ilk cezamı yemiştim. Cep telefonuyla konuşmadan...
|
|
2000 1.4 106 Quiksilver
|
|
![]() |
|
irfan3478 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2012 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı irfan3478
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öde kurtul aynı gün trafik şubeden iptalini yapabiliyorlar diye duydum ama ne kadar dogru bilmiyorum.Artık araç satıştan muayeneye kadar heryerde karşına çıkar OGS kaçak geçişler dahil.
|
|
![]() |
|
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
aracın satışına kadar durur ve 3 kez katlayarak az bir oranda zamlanır
arkadaşların dediği gibi erken ödersen indirimi var haklı olduğunu düşünüyorsan adliyelerin içinde trafik mahkemeleri var başvur aynı anda cevbını alırsın 2 kez ceza iptali yaptırdım işe yarıyor ama haklı ve kanıtın varsa
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
![]() |
|
kanıt sadece varsa tabi o da mobese kameraları..geçtiğimi göremezler çünkü ters yerdelerdi,,başka yerdeki ışıklara göre yorum yaparak kırmızıda geçmiştir herhalde düşünerek kesilmiş bir ceza sanki...adliyede başvursam herhangi bir masrafı var mıdır haklı yada haksız çıkarsam?
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Aracın satışına kadar 3 kere katlanır ve daha sonra katlanmaz o seviyede kalır 2 yılda bir genelde af çıkar ve o ceza silinir bende xenon'dan yemiştim sinirlendim ve ödemedim 2 yıl katlandı sonra af çıktı silindi gitti.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
ales sınavına girmeyi düşünüyorum bu kasımda,ama olur ya trafik cezasını öde öyle girebilirsin demelerinden çekiniyorum,ikisi de ayrı kurumlar ama burası türkiye...:)
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
gidersin trafik mahkemesine veya sulh ceza mahkemesine itiraz edebilirsin.
para pul ödemene gerek yok tabi haklılığında ısrarcıysan mahkeme haklı bulursa cezanı iptal eder
|
|
![]() |
|
irfan3478 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2012 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı irfan3478
artık muayenede mecbur ödeyeceksiniz eskiden temiz raporuyla muayene olunabiliyor cezalara bakılmıyordu artık bakılıyor
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
böyle durumlarda önün dolu iken yeşil bile yansa geçmemelisiniz. böyle durumlarda sizin trafiğiniz akmadığı gibi, başka yöne gidecek olan araçlarında yolunu durduk yere kapamış oluyorsunuz.
ben şahsen yeşil bile yansa gideceğim yer dolu ise geçmiyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
Yorma kafanı biran önce öde kafandan at rahatla öyle yada böyle ödeyeceksin kurtuluşun yok...
|
|
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|
![]() |
|
öyle olucak herhalde,maalesef ödeyeceğim,,önümdeki servis aracı çok ağır döndü fren yapa yapa önüde boştu trafik yoktu,trafik olduğunda tabiki de geçmemek lazım akan bir yol olmadığı takdirde...bugün yine aynı yerden geçtim ama başka bir ekip vardı yine ceza yazıyorlardı...orası fena köprü trafiğinden kurtuldum derken onlara yakaalnıyorsunuz..yer altunizade cami ışıkları köprü ve üsküdar sapağından önce...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |