![]() |
|
anahtar göbek deliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2012 Saat 01:06 |
arkadaşlar öncelikle merhabalar herkese ..benim sorun normal olarak parkettim ..2 saat sonra arabaya bindim anahtar göbeğe girmedi zorladım ama nafile..sebebi nedir acaba..tşk.
|
|
![]() |
|
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
acil cevap bekliyorum.. yokmu bilgisi olan..araba yeri ii değil çözüm bulmam lazım dümen kilitli...
Düzenleyen heffera - 24 Nisan 2012 Saat 02:35 |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Kontağin bakıma ihtiyacı var gibi görünüyor. Kontağa kontak spreyi sıkabilirsiniz. Anahtari hizli cekmeden dolayı kaynaklanabilir. Anahtari zorla kontağa sokmaya calişmanız halinde elektriksel fonksiyonlarda anormalleşme olabilir. Kontak spreyi almak veya uğraşmak istemiyorsanız. 1. alternatif - Oto elektrikcisine gidip durumu anlatırsınız.. spreyleyip ayarlayabilir. ikinci alternatif- kontaği söktürürsünüz oto elektirikcisine, bir anahtarciya gösterirsiniz aracın kontağini. Anahtarci her türlü halleder.. Olmadi servise gidip, yeni kontak soruşturursunuz. Büyük ihtimal Fransadan getirteceklerdir, eğer ellerinde mevcut değilse..
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
yaa gene masraf desenize zaten yedeğide yok..başka çözüm ...bulunduğum yerde anahtarcı elektrikçi felan yok...50 km en yakın yer..
|
|
![]() |
|
impertore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı impertore
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
anahtarı kapı da dene bi , arıza anahtarda mı belli olur .. Ona göre davran
|
|
308 T9 Allure 1.6 eHdi
|
|
![]() |
|
anahtarda sıkıntı yok.. arabanın kapısını açıyor...göbeğe girmiyor. kimi sprey felan sıktım geçti diyenler var ama ..bulunduğum yerde ulaşmam sıkıntılı bir kaç günde anca gelir.. basınçlı hava sıksam nasıl olur..başına böyle birşey gelen yokmu.. başka marka araçlarda olanlardan öğreniyorum pejo marka hiç bulamadım bu sorundan....
Düzenleyen heffera - 24 Nisan 2012 Saat 13:59 |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
wd40 sıkabilirsin
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
çözüldü
...2 damla kapı yağı damlattım..küçük ince uçlu tornavida ile delikteki kapağı çok zorlamadan yukarı doğru iteledim bir kaç yapmadan sonra kapak yukarı kalktı anahtar girdi...yalnız anahtarı çıkarınca bazen kapak tam kapanıyor bazen yarım kalıyor...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kontakta anahtarın gireceği yerde bir pim vardır, normalde anahtarı çıkarınca o pim aşağı iner deliği kapatır. anahtar gireceği zaman da anahtarın ucu o pimi yukarı iter ve delik açılır. Büyük ihtimal o pim sıkışmıştır yukarı aşağı oynamıyordur.
Düz tornavida ile pimi yukarıya ittir düzelir. Güzelcede delikten içeri wd40 ile yağla sorun kalmaz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |