![]() |
|
Gösterge panelindeki hata |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 Saat 23:36 |
Arkadaslar merhaba,
Peugeot 206 2001 XR model otomatik vites aracimda seyir halindeyken " Sport ve Kar modu " isiklari sirasiyla yaniyor.Yetkili servisle gorustugumde aracin pc e baglanmasi gerektigini söylediler.Basina bu sekilde bir arıza gelip de cozume kavusturan arkadaslar var ise yardim etmelerini rica ederim. İyi gunler |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sölemesi üzücü ama selenoid değiştirme zamanın gelmiş :( aynı sorun bendede olmuşdu 6 ay önce
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Peki onarım maliyeti nedir ve bu sekilde kullanım zararlımı ? Tesekkurler
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Ben 500 tl gibi bi rakama yaptırmıştım işçilik dahil öle kullanırsan tabiki zararı olur masrafın 500 tl iken 3 bin tl komple şanzıman değişmen gerektirir arıza günden güne artıcakdır bence ihmal etme yaptır
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
Bilgi icin tesekkurler
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
selenoidlerin değişmesi lazım kardeş..
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
Araci 2 ay önce aldim ve toparlamak icin güzel masraf yaptım.Üstüne rc jantida aldim ama bu durum butcemi zorlayacak.Kalkislarda cok az gaz vererek cekinerek kullaniyorum maalesef
|
|
![]() |
|
melihyilmaz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melihyilmaz
Arkadaşım yok öyle birşey selonid. DeğilDeğil
|
|
![]() |
|
melihyilmaz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melihyilmaz
Başka bir problem varmı yoksa sadece dediğin ışıklar mı yanıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melihyilmaz
Son mesajının üzerinden 4 gün geçmiş umarım milletin aklına uyp selonid değiştirmemişsindir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melihyilmaz
Benim mail adresim melihyilmaz@hotmail.com bana ulaş yardımcı olayım sana
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |