![]() |
|
EKRAN SOLMASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2012 Saat 22:20 |
Arkadaşlar arabama ait 3 satır ekranın sıcak havalarda yazıları okunamayacak kadar siliniyor,serin ve soğuk havalarda herşey normal.Sizce değişmesi mi gerekir veya yapacak bişey var mı?
|
|
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 de kronik bir arıza yenisini alsan bile belli süre sonra oda aynı olacaktır
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
Yani bu şekilde devam diyosunuz:)
|
|
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 ekranı takarsanız aynı olmaz. 307 ekranlarının likit kristalleri sorunlu. aynı şekildede üretmeye devam etmişler adamlar. alayı sorunlu çıktı.ama 206 ekranlarında tık yok. 206 ekranı alabilirseniz alın derim.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
normal arkadaşım , devam
|
|
2007 307 1.6 HDI XS
|
|
![]() |
|
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
ısıdan kaynaklanmıyor..soğuk havadada öyle...lambalarını değiştirdim gene düzelmedi benimde ..
|
|
![]() |
|
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
arkadaşlar solma problemi olmayan ekran elimde mevcut
307 uyumlu sıcakta solma yapmaz lambaları sağlam tak çalıştır |
|
![]() |
|
selkentli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: ısparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selkentli
bnde de var aynı sorun zannımca ampulleri değiştirince düzeliyor, netten ekranın nasıl söküldüğünü incele, elektroniğe yatkınlığın yoksa anlayan bi arkadaşından yardım al derim..
olmadı özgür bey anlıyor bu işten ona yanaş :)) |
|
# selkentli #
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
ampul değişimiyle düzelmez arkadaşlar.denemesi bedava. umarım halledebilirsiniz.
Düzenleyen Özgür - 12 Mayıs 2012 Saat 13:24 |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ampul degisimiyle düzelmiyor,denedim olmadi,simdi bide led yapacam olursa sonucu paylasirim
|
|
![]() |
|
ahmet_ankara29 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_ankara29
evet aynı sorun bendede mevcut :((
|
|
307 307 307
|
|
![]() |
|
selkentli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: ısparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selkentli
ben lede döşedim :))) şimdilik sorunumu çözdüm, ancak ekran "likid" ekran olduğu için güneşten etkileniyor, ilerleyen zamanlarda tekrar sorun olacak. yalnız şimdi ledi kendim döşediğim ve herhangi bir masrafım olmadığından iyi çözüm :), eğer elektronikten lehimden anlıyorsanız, 3 çipli beyaz led döşeyin rahat edin...
|
|
# selkentli #
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
eskiden digital saatler vardı. onlarda aynen güneşte ekran giderdi. işte 307 lerdeki şikayetiniz olan ekranlarda okadar adice tasarlanmış malesef veya fransa soğuk olduğundan kendilerine göre tasarlamıslar diyelim |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Malesef 307 lerde keronık bu sorun ama tabı hava sıcaklıgı bırde arkadaki ampül ekranı sısıtıyor ama ampülleri iptal edip geniş açılı gün ışıgı mantar led döşerseniz belki biraz sorun gıderilir.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |