![]() |
|
Peugeot 206 1.6 XT alınır mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mustafa68 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa68
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2012 Saat 20:26 |
Selamın aleyküm arkadaşlar opel vectra b aracım var ama şu sıralar peugeotların 206 hastası olmaya başladım sizce bu aracın yakıtı,yol tutuşu,yedek parça fiyatları nasıldır şimdiden teşekkürler herkeze
|
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mukemmeldir.. şiddetle tavsiye ederim cok memnunum 206mdan o bir tutkudur araba değildir arkadastanda öte kapı onunde yada park ettgım herhangı bıyerde sureklı onu ızlemek bana huzur verıyor.. yakıt cimrisi 20 tl gaz ile 96 km sehırıcınde.. daha ne olsun şekilse şekill performanssa performanss spor araba hem kucuk boyutları ıle park sorunu ortadan kaldrıyor.. ayrıca satmak ıstedıgınde anında gider.. daha saysam aklımdakılerı bu konu uzar gider... arabanı kötülemıyorum yanlıs anlaama ama opelll vectra cok hantal arac agır kasa cok yakıt vs vs.. saygılar
|
|
![]() |
|
safrane23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tecrübetyle sabitlendi :))
|
|
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
|
![]() |
|
safrane23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
http://www.youtube.com/watch?v=M6iCXxzdqCE&feature=related
Bu video belki düşünmende yardım edebilir :)
|
|
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
20 lira ile 60 km ;)
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
20 lira ile 96 şehiriçi deyince bende şaşırdım açıkçası.dizel araç 20 lira ile 100 km civarı yapıyor.bir yanlışlık olması lazım.
|
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
sana katılıyorum kardeşim
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Saglamini bulursan al pisman olmazsin.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
sağlam dizel bulursan sırtın yere gelmez..50 TL lik mazotla rahat 250 km yaparsın..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |