![]() |
|
Gündüz farı ve led sinyal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
safrane23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2012 Saat 21:27 |
Selamlar arkadaşlar. Gündüz farı ve ek sinyal led çalışması için açtım konuyu. Öncelikle gerekli malzemeleri yazıyorum. 2 veya 3 metre serit led, bir adet slikon bir adet sarı cam boyası bir adet gri sprey boya. 4 metrede cift kablo ben evdeki eski ethernet kablosunu parçaladım :)) toplam maliyet 10 tl. ![]() öncelikle sis lambalarının camlarını açtım. Daha sonra 4 parcaya ayırdığım şerit ledleri gri sprey boyayala boyadım. Boyama esnasından önce ledler boyanmasın diye kağıtı ıslatıp ledin bulunduğu yere tornavidanın ucuyla hafif bastırarak üstünü kapattımki ledler boyanmasın sadece şeritleri boyadım. Amaç sis lambasının içinde sırıtmasın boya kuruduktan sonra ilk şerit ledi yerleştirdim.Sis lambasının arkasında küçük yuvarlak bir kapak var sanırım içerisinde buharlaşma felan olursa oradan açılarak buharlaşmayı önleyen bir kapak.kablonun uçunu oradan çıkardım kapağı tekrar kapattım. Diğer şerit ledi ise cam boyası ile sarı renge boyadım.Burda kulak çöpü kullandım sadece dokundurmak bile yetti sarı yanmasına. Son olarakta camları slikon ile tekrar geri yapıştırdım. ve bitmiş halleri :)) Sırada montaj var sarı olanları direk sinyal ampülüne bağlayacam gündüz ledinin bağlantısı için farklı bir düşüncem var bağlantılar tamamen bittikten sonra video ekliyecem.
Düzenleyen safrane23 - 21 Nisan 2012 Saat 21:29 |
|
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum elinden güzel is gelmis tebrik ederim seni, aracın uzerinde takılı halindeki resimlerini merakla bekliyorum. güle güle kullan
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Degisik olmus. Gayette basarili. Fotograflari bekliyoruz.
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
izmit'te şu sisleri 307'me takacak, işine güvenilir bi babayiğit bulsam keşke..
ellerinize sağlık muntazam olmuş gayet, bir de araç üstünde görelim tam olsun..
|
|
![]() |
|
safrane23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
Ve tamamlanmış hali...
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
gayet güzel, xenon gibi sanki =)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |