![]() |
|
Ceza yedim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2012 Saat 20:10 |
arkadaşlar trafik cezası yemişim. Gelir idaresi başkanlıgının sitesinden sorgulama yaptıgımda cezam gözüküyor. Ama Banka hesabımda sorgulama yaptıgımda ayrı bir ceza daha cıkıyor. Hangisi daha günceldir. Gelirler dairesine mi güveneyim internet bankacılığınamı. Adresim eski oldugu için ceza makbuzu gelmiyor o yüzden soruyorum
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmiş olsun. Gelir dairesine gidip, güncel borcunu öğrenmen uygun olur.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gecmis olsun.
|
|
![]() |
|
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolun arkadaşlar
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
10 gün önce kırmızı ışık ihlalinden ceza yedim,,,internetten baktım vergi adresine cezam gözükmüyor,muayene almak için girdim plakamı yine cezam gözükmüyor,yani şu an için işlerimi engeleyecek bir cezam gözükmüyor,,,cezam yok anlamına gelir mi? ödemesem olur mu..
![]() |
|
![]() |
|
jack_jacky ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2012 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jack_jacky
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle geçmiş olsun;
hocam moral bozmak gibi olacak ama İnternet bankacılığındaki olay daha güvenilir diye biliyorum,gib e düşmesi biraz zaman alıyor. öğrenim kredisi öderkende durum aynıydı, bankadan ödüyordum vergi dairesi sistemine geçmesi zaman alıyordu. |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Geçmiş olsun. Ceza aldıysan ödetirler valla. Banka bilgileri biraz daha güvenilir geliyor bana.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
yakupf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
sisteme geç düşüyor.bekleyin arada bir kontro edin.
|
|
![]() |
|
erken ödeme fırsatını kaçırmiim bari,,,aslında gönlümden geçen de ödemek,,koşa koşa gidip yatırıciiim...
![]() |
|
![]() |
|
yatırdım 115 tl indirimli olarak.rahatladım...:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |