![]() |
|
Baskı balata yenı degıstı. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
uuRR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2012 Saat 15:02 |
slm arkadaşlar arabamı bugun sanayıden aldım arabamın bır sıkıntısı 3.vıtesten 2.vıtese dusururken surtme sesı gelıyordu.aynı olay 2.vıtesden 1. vıtese gecerkende yapıyordu.neyse soyle bırsey soyledıler baskı balatada sıkıntı var.debrıaj setını komple degıstırdım.hala ses devam edıyor.sızce ılk hareket oldugu ıcın yaparmı mesela zamanla duzelırmı.bazı arkadaslar 2.vıtesten 1.vıtese dusurulmez dıyorlar tamam bu konuda haklı olabılırler ama 3.vıtesten 2.vıtese atarkende aynı sıkıntıyı yapıyor.
|
|
205 GTİ 1.6
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yururken 2den 1e araclar zaten ızın vermez zorlarsan gecer ama motora zarar verme ıhtımalı olabılıyor.. 3ten 2e alırken nasıl bır sıkıntı oluyor.. dıslılerın oldu yerde mı acaba sorun var.. baskı balata ayrı bır kutu dıslıler ayrı kutu
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
uuRR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
usta zamanla duzelır dedı yaglanma surecınden bılemıyorum.fakat sunu da soyluyor alttan kavrama oldugunda daha cok ses yapıyor vıtes gecıslerıne ızın vermıyor.yukartan kavramadan daha az ses yapıyor bu seferde vıtesler karısıyor sankı.anlayamadım
|
|
205 GTİ 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |