![]() |
|
206 Lpg taktırdıktan sonra Benzinde Titreme Yapıyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökcesel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Konum: Acemi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2012 Saat 10:00 |
Merhaba arkadaşlar Bir buçuk ay önce aracıma OMVL marka lpg taktırdım. 2005 model 206 1.4 X-Line Modeli. İlk hafta bir sıkıntı yoktu 2. hafta başı arabayı çalıştırıp ile stop etmesi bir oldu. arabayı çalıştırıyorum gaza sabit basıyorum Devir yükselip alçalıyo o şekilde tüpe geçmesini sağlıyorum. Tüpe geçince araba eskiden benzinde çalışırmış gibi saat gibi hissetmiyorum arabanın çalışmasını bile ama benzinde titreme yapıyor zor çalışıyor acaba sorunu nedir bilginiz varsa paylaşırmısınız. Yardım eder misiniz bunun sorunu nedir kafayı yedirtecek bana sabahları çalışmıyor araba zor çalıştırıyorum.
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında o biraz bendede var benzinde sabah çalışsa bile böle aracın lpg li olduğunu anlayabiliyorsunuz bunu herkes anlaamaz bilen birisi varsa anca açıklık getirebilir.. benzinde çalışıyor ama sanki içine biraz lpg karışıyormuş gibi nasıl iş çözemedim ben ama aracımı 1 ay lpgsiz lkullandım saat gibi benzinde çalışması lpg ile kullandım bu ay benzinde değişik sesle çalışıyor acaba lpg biraz olsun benzinde çalışırken ne etkisi oluyor tuş açıkken
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
uuRR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
sabahlarımı ılk çalıştırdıgında mı yapıyor?
|
|
205 GTİ 1.6
|
|
![]() |
|
Gökcesel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Konum: Acemi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
Evet motor soğukken yapıyor. Sıcakken titriyor ve tüpe geçince düzeliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |