![]() |
|
acil 206 stop etme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2012 Saat 23:43 |
slmm arkADAŞLAR.. sabah marşa bastığımda araba çalıştı sonra stop etti.. sonra tekrar marşla beraber gaz verdimm. gaz verdiğim süre stop etmiyor ama ayağımı gazdan çekince stop ediyor.. sonra kaputu açtım rolenti sensörünün üstüne tornavidayla bi kaç kere vurdum düzeldi . sonra yine stop etti.. sonra tekrar düzeldi... şuan sorun yok ama tekrar yaparmı sıkıntı nedir yardımcı olurmusunuz?
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada unutmuşum araç 2000 mod 1.4 benzin +lpg ama sorunu benzindede yapıyordu ..
|
|
![]() |
|
bilgisi veya tecrübesi olan yokmu ark lar=? boğaz kelebeği 1 ay önce temizlenmişti.. |
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Benim GTI da da vardı aynı sorun sorun beyinde çıktı şimdi beyin değişti sorun hallolmuş ustanın dediğine göre ben daha haftaya döncem malatyaya görcem bakalım..Ama benim ki sadece benzinde yapıyordu tüpte sorun yoktu..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
benim hem benzinde hem tüpte yaptıı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |