![]() |
|
106 gti ön panel |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 Saat 17:34 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmu yardımcı olacak bir arkadaş
|
|
![]() |
|
benim söyledigim şey fanların ustunde kare seklinde gri bır metalın ustune aracın bilgileri yazıyo arabanın ön panelıne percınlenmiş o yok sadece onu nasıl bastırabılırım yada muayenede o yok diye sorun cıkarmı
|
|
![]() |
|
uuRR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
dostum bagaj kapagının altına sıneklıgın oraya falan bak oralarda dıye bılıyorum.boya atıldıysa sase numarasının ustune sana sıkıntı olabılır.arkadasımın tıposu vardı sase numarası olmadıgı ıcın muayenede şase numarasını bastırtıp trafıkten onay falan ıstedıler.
|
|
205 GTİ 1.6
|
|
![]() |
|
iyi günler
106 gti aracımı aldıgımda aracımın önundeki panelde (radyotörlerin üstündeki) kısımda şase numarası yada yazılı olan kare şeklındeki bilgi yok bunu nerde bastırabılırım yada bu muayenede bir sıkıntı cıkartırmı bana yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşk ler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |