![]() |
|
FAN RÖLESİ LÜTFEN YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gedser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2012 Saat 22:33 |
ARKADAŞLAR KAZA SONUCU ÖN TARAF DAĞILDI YENİ RADYOTÖRLER VE FAN ALDIM FAKAT FANDA İKİ ADET RÖLE VARMIŞ BİRİ YAVAŞ DİĞERİ HIZLI BU RÖLELERİ BULAMADIGIM İÇİN PARÇACIDAN NORMAL 12 V RÖLE ALDIM DÖRT UÇLU VE BEŞ UÇLU DÖRT UÇLU OLAN KONTAK UÇLARI TERS RÖLE BURAYA KADAR HER ŞEY NORMAL AMA RÖLELERİ TAKMAMIZA RAGMEN FANI ÇALIŞTIRAMADIK BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK VEYA BAGLANTI İLE İLGİLİ RESİM VE VİDEO PAYLAŞABİLCEK ARKADAŞ VARSA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ARACIM 2001 1.4 BENZİNLİ 206 COLORLİNE
![]() |
|
![]() |
|
uuRR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum hararet musurune baktırcaksın o tarz hanlar 2 sevıyelıdır. 1. sevıye yavas doner 92 de acar 2. secvıye 98 de acar.eger kı musurde sıkıntı yoksa resıstansında sıkıntı vardır.saglam bı ustaya gostermen lazım conta falan yakabılırsın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |