|
Biri yardım etsin |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
serommm
1. Vites 21 - Aralık - 1985 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2012 Saat 00:44 |
Arkadaşlar merhaba.
İki tane sorunum var ancak bir türlü hallemedim. Birinci sorunum araç kırmızı ışıkta beklerken yada boşta giderken kendi kendine gaz veriyor.Kırmızıda 900 e düşen devir saati birden kendiliğinden 2000 3000 e fırlıyor.Bi kaç yere sordum herkez ayrı telden çalıyor.Sebebi ne olabilir. İkinci sorunum kalorifer ayar düğmesinden.Yarıya kadar getiriyorum üflemiyor sonra birden son seviyede üflemeye başlıyor.Birde ne hikmetse bu yarıya kadar getirdiğimde direksiyonu çevirdiğim zaman torpitonun içinden cırıl cırıl bi ses geliyor.Hala anlamış ve çözmüş değilim.Sorun kaloriferdemi direksiyondamı. Başına gelen ve yaptıran kimse yokmudur? Yardımcı olursanız sevinirim. Aracım 306 griffe.
|
|
GiTaRRa
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı sorun benım 106 da oldu..boğaz kelebeği temızlendi..rolanti devresi devresi değişti.olmadı potansiyelmetre değişti düzeldi gaz tepkisi oluyor potansiyelmetre...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |