![]() |
|
Kapı ışıkları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 Saat 18:50 |
|
2005 peugeot 3007 1.4 hdi kullanıyorum normalde kapılar veya kilitler açılırken yanması gereken tavan lambaları yanmıyor fakat onları normal elle açtıktan sonra kapıyı kapatınca sönüyorlar bunun sebebi ne olabilir? konu daha önceden açıldı mı bilmiyorum şimdiden teşekkürler
|
||
2005 1.4 HDİ XR
|
||
![]() |
||
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynı sorun bende de var arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.Burda elektrikçi baktı anlamadı bişey...
|
||
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Genellikle bu tarz sorunlar dugmeye uzun sure basmakla (10 saniye kadar) cozumlenebiliyor. Isterseniz bir deneyin ve sonuclari paylasin.
Düzenleyen koliva - 17 Nisan 2012 Saat 19:37 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Yöneticinin de dediği gibi iç ışıklandırma düğmesine uzun basmanız halinde aktifleşir. |
||
![]() |
||
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
|
evet sonunda ya bunun için tavan ışığını söktüm filan :) aracın içine aydınlatma ledi çekecektim tırstım
|
||
2005 1.4 HDİ XR
|
||
![]() |
||
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
|
Koliva çok teşekkür ederim size. Sorunu söylediğiniz gibi yaparak hallettim az önce. Sorun olanlar denesinler:)
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
|
Arkadaşlar kapıyı açtığımda ışıklar yanıyor ama kapatınca ışıklar kendiliğinden sönmüyor. Içindeysem kontağı çevirince, dışındaysam arabayı kilitleyince kapanıyor. Başka türlü olmaz mi yani kapıları kapatınca kendiliğinden sönmesi için ne yapmak lazım?
|
||
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Rica ederim.
Sadece beklemek lazim ![]() Düzenleyen koliva - 18 Nisan 2012 Saat 12:14 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
|
Aynen öyle oluyomuş ben biraz az beklemişim heralde
![]() |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |