![]() |
|
307 için kolçak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2012 Saat 21:00 |
||
Değerli arkadaşlarım 307 için kolçak almak istiyorum yaptıran arkadaşlardan tavsiye ve öneriler beklemekteyim saygılar...
|
|||
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|||
![]() |
|||
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yok mu hiç yaptıran?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
tavsiye etmem, kolçak takıldıktan sonra orta plastik çok oynuyor,gıcırdama yapıyot..
vida ile sabitlemek zorundasın ama çıkardığında hoş bi görüntüsü olmuyor. yolcu havayastığı açma -kapama kilidini kullanamazsın çünkü üstünde kalıyor kolçak. |
|||
![]() |
|||
||
peki koltuğa monteli olsa nasıl olur?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
tariik_akan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2012 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tariik_akan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
koltuga monte ettirmekle cok iyi edersin diye düsünüyorum.bende 307 var ben aldim ama kiyamadim tabiki orta konsolu deldirmeye sadece alttan lastiklerini gecirdim.he işimi görüyormu eve görüyor.biraz saglam bir sekilde lastiklerini konsolun altindan baglayabilirsen ne mutlu sana.uzun yolda özellikle çok faydasi oluyor.arti saklama gözüde çok faydali ;) saygilar...
|
|||
![]() |
|||
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
||
mrb arkadaşım Ben 206 ma kolçak almıştım fakat ön iki koltuk arasına biraz geniş geldi. Sığmadı anlayacağın o yüzden daha sıfır ambalajında duruyor. İstersen sana gönderebilirim. 307 ler için genişlik gayet uygun.Tam uyacağını düşünüyorum. Ben 35 TL ye almıştım istersen kargoyla gönderirim sana.
|
|||
![]() |
|||
||
aldığın ürünün linki varmı yada resmi bi görmek isterim...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
sana sağlam tavsiye armster diye alman bi firma var. çoğu araca orjinal kolçak üretiyor. işlevsellik ve uyum açısından 10 numara. nerde bulucam dersen alışveriş sitelerinin çoğunda var. gittigidiyor,hepsiburada,sahibinden gibi. fiyat olarakta 100-150 tl arası. fakat gerçekten kaliteli ve birebir uyumlu.
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
alcolique ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
||
Bende armster düşünüyorum alıp taktıran yaptıran varsa 307 ye lütfen uyum ve görünüş hakkında bilgi versin. Hatta mümkünse resim eklesin:D
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
http://www.armster.co.uk/vehicle-model-list/peugeot-armrests burda 307 ye uygulama şeması var. aracına uymaması gibi bi durum söz konusu olmaz. adamlar araca uygun üretiyorlar. görünüşüde bildiğin kolçak gibi. diğer kolçaklardan pek farkı yok ![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
||
email ini yazarsan burdan veya özelden resmi göndereyim sana. çok güzel bi kolçak sandığı ,bardaklığı felan da var hatta,,,
|
|||
![]() |
|||
||
buraya yüklesene ben olmasam bile belki başka arkadaş alır....
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Uploaded with ImageShack.us
|
|||
![]() |
|||
||
Uploaded with ImageShack.us
|
|||
![]() |
|||
||
saol resim için kardeş ama gri bakıyorum ben sana hayırlı satışlar..
|
|||
|
|||
![]() |
|||
serhat.307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serhat.307
||
arkadaşlar koltuğu deldirmenizi tavsiyem etmem bende. yani resmen deliyorlar. ben diğer türlüsünü tercih ederdim yerinizde olsam.
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
Armster araca uygun kolcak uretiyor ve cok da saglam, ben aksaraydan universal kolcak aldim 35 tl ye, fakat o urun icin arabayi deldirmeye kiyamadim cok kalitesizdi, bir arkadasimin arabasinda armster gordum , deldirmis monte.etmis, com saglam ve guzel duruyordu. Magazada sordu, gecen gun her araca uygun modelleri mevcut, fiyat olarakda montaj dahil 150 tl dedi usta. Umarim yardimci olmusumdur sana.
|
|||
![]() |
|||
||
eyvallah arkadaşlar .... şuan için erteledim araca pioneer teypaldım daha sonrada kolluk işini halledicem ...
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |