![]() |
|
Benzin Göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Halit_KUCUKYILMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halit_KUCUKYILMAZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2012 Saat 18:22 |
Arkadaşlar Merhaba,
Aracın benzin göstergesi sürekli en altta duruyor ışık yanıyor. Aracım 2001 model 206 1,6 xt LPG li.
Aractan pekte anlamıyorum. 100 liralık benzin aldım yinede ibre hiç hareket etmedi. Sürekli en aşağıda ve ışık yanıyor. Bilgisi olan arkadaşımız varsa yardımınızı bekliyorum.
|
|
PEUGEOT 206 1.6 XT
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arka koltugun altinda benzin deposuna giden kablo yerinden cıkmiş olabilir, bir göz atın hatta bir iki defa yerinden cıkarip tekrar takın tozdon switch'in gözleri tıkanmış olabilir. İyi günler.
Düzenleyen xpyhre - 16 Nisan 2012 Saat 21:48 |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
safrane23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |