![]() |
|
hangi akü? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2012 Saat 10:30 |
günaydın arkadaşlar,
dün ilginç bir şekilde hiçbir uyarı vermeden aküm bitti. hiç bir problem yada bir belirti yoktu fakat kontağı çevirdiğimde tık bile yok. vurdurduk çalıştırdık ama sabah yine aynı yine tık yok. bugün yeni akü alıcam, ama önce sizin değerli görüşlerinizi almak istedim. hangi aküyü almalıyım ve birde bazı kampanyalar varmış duyduğum kadarıyla, bir bilginiz varmı? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
zamansız ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Civarında bulabilirsen Bülbül veya Klas akü almanı tavsiye ederim isimleri pek duyulmuş değil fakat bir çok ünlü markaya fason iş yapan bir firma kendi markalarınıda bu isimler altında çıkarıyorlar.Antalya firması ve bölgede iyi bir hakimiyetleri var isimle özellikle isteyen bile gördüm.Sonuçta memnun olmasalar tekrar istemezler diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
İnci akü al geç
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
mutlu al rahad olbulamazsan varta
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Aküde mutlu ve inci iyidir evet
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
mamuca yolu üzerinde POWER akü var.Kışın bere kampanyası vardı, şimdide belki yazlık şapka kampanyası olabilir :)
ben kışın ladama ordan taktım 72 amper gayette memnunum. Hatta yeni aküyü pejoya takayım dedim ama olmadı.Alırken bizim arabadaki akünün yuvasına oturmadı, akü biraz büyük geldi.
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
1.sıra da varta aküyü tavsiye ederım.. 2.sıra da ise mutlu
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
arkadaşlar azönce yeni aküyü taktım. 60 amper mutlu akü fiyat merak edenler için =125 TL. fikirleriniz için teşekkürler..
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
|
![]() |
|
safrane23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
tercih güzelde benim anlamadığım akü hemen bitmez durduk yere aracta kısadevre olmasın, belkide bu yüzden sabaha kadar boşalıyordur.
|
|
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
akü bayadır üstündeydi ve yalçın akü diye kalitesiz bir aküymüş. usta aküyü ölçtü ömrü bitmiş dedi. ama bi elekrik problemi olduğunu sanmıyorum hiç öyle bir sorun yapmadı çünkü şimdiye kadar.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |