![]() |
|
SİZCE HANGİ HALİ DAHA GÜZELDİ ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2012 Saat 20:27 |
|
Merhaba arkadaslar. Aracımın tavanına 3M karbon fiber kaplama yaptırttım. Yapılırken uyum sağlaması için ön cam uzerı kalın serıt cekelim dediler birde yan kapı çıtalıkları ayna üst ksımları kapı kolluklarını da yaptırdım. Bu hali sizce nasıl olmuş aracın oncekı halını de yukleyecegım. Toplam 150 tl mal oldu. Para kısmıda tabıkı onemlı ama eger olmamıs dersenız söktürcem komple tümünü pek kararsız kaldım. Sizlerden isteğim görüşünüzü tarafsız sekılde belırtmenız. Yada kısmen su kısım olmamıs falan dersenız de olur. Hepinizi seviyorum saygılar..
Bu ilk hali.. ![]() Bu 3M karbon fiberli hali .. ![]() ![]() ![]() ![]() 3M KARBON ![]() |
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
samimi olmak gerekirse, ön cama çekilen bant hiç olmamış
![]() tavan güzel sayılır ama aracınız zaten siyah buna neden ihtiyaç duydunuz ki? ah benim aracım siyah olsa neler yapardım neler ![]() |
||
![]() |
||
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
|
Öncelıkle tesekkurler.. neler yapardınız yonlendrın de yapalım ? bırde bu on camdakı bandı uzun olduugnu dusunuyorum bnde onu komple mı soksem yoksa kısaltsak mı ?
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ondan önce foto yüklemeleriniz çok çok kötü birsey anlayamıyorum ben :)
|
||
![]() |
||
|
Arkadaslar yardımcı olun lutfen anlamıcak bsı yok tavan karbon fıber kaplandı en onemlısı bu ıkıcısı on camın ust ksımı aynanın oldgu yerde kalın karbon var gordunuz mu ?
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
bence komple sök hocam ama senin zevkine kalmış yani ![]() öncelikle, farlara karartma yap, bence angel farlardan falan çok daha güzel oluyor ve masrafsız denecek kadar az masraf, ama biraz uğraş gerektirir yerinizde olsam ön aslan logosunu da kırmızı sprey ile boyardım, ya da logonun arkasnda kalan kısmı, sitede çok örnek var bakabilirsiniz bu konu ile ilgili aracın içinde de ufak değişiklikler olabilir, örneğin kapı kolları klima ve orta konsolun metalik ya da gümüş grisine boyanması gibi. çekme demirlerini de aynı spreyle kırmızı yapabilirsin çok hoş olur bence, fren disklerini ve varsa arkada kampanaları da kırmızı yapabilirsn. Kırmızı-siyah çok tatlı uyum oluşturuyorlar daha aklıma geldikçe yazarım arabam siyah olsa diye çok iç çekmişimdir ben, roland garros var bende de koyu yeşil, far karartma falan yaptım ben de ama mesela kırmızı logo benm araca yakşmyor |
||
![]() |
||
|
mesela şurda hem karartma anlatılıyor, hemde bu araçtakilerin aynısını yapabilirsiniz herşeyiyle çok güzel bu araç
http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=52 < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
||
![]() |
||
|
Yanı komple mı sokeyım ozaman yoksa sadece on camı mı sökeyım ?
|
||
![]() |
||
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
|
Gayet şık olmuş bi süre bin bence içine sinmesse sökersin bu arada jantlar kaçlık?
|
||
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
||
![]() |
||
|
15 sanırım.. Su 3M karbon olayı benı sktı bgun bayagı napsam acaba arkadaslar ya sizi de skıyorum ama
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
heves edip yaptırmışsınız bence hoş olmuş sadece ön cam dakini sökün bir süre böyle kullanın
Düzenleyen elsoberano - 15 Nisan 2012 Saat 21:46 |
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
|
kardeşim yapılmışı var bi bak bakalım nasıl olmuş :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
guzel ama aynaları begenmedım pek
|
||
![]() |
||
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
|
benimde içime sinmedi ama ne bilim biraz kalsın bakalım olmadı siyah yaparım :)
|
||
![]() |
||
|
senın arac kac model bu arada üstad
|
||
![]() |
||
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
|
bence aynaları komple parlak siyagha boyat tavanı ve on camı sök 1numara fıl yaptır ön cam dahil bide far karartma sonra gec karsısına bak begenmezsen hesap numaranı ver ben karsılım masraflarını bende en güzel hali o olur kardesim
|
||
peugeot 206 hdi x-line KIRMIZIII
|
||
![]() |
||
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
|
bide ön logo da parlak siyah olacak
|
||
peugeot 206 hdi x-line KIRMIZIII
|
||
![]() |
||
|
2000 model .. aynalar içime sinmiyor yaa heralde siyah yapıcaz onları yıne :) bide far karartmaya cesaret edemiyorum yapabilirmiyim acaba? far karartmamı angelmı?
|
||
![]() |
||
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
|
Siyah arabaya siyah karbon kaplama hangi mantıkla heves ettiniz anlamadım?Ama madem yaptırdınız para verdiniz bi süre kullanın öyle sökün artık..Ama kesinlikle eski hali daha iyi...Arkadaşlarında dediği gibi logoya kaliperlere çeki demirlerine kırmızı farlarıda karartma yaparak daha güzel olur...
|
||
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
||
![]() |
||
|
bence ön camı sök sadece, gerisine de "aynalar" hariç -falan- nickli kardeşimin yaptığı gibi yap :)
@falan mükemmel olmuş, aynalar hariç :))< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |