![]() |
|
katın içini boşaltmak arıza lambası yakar mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2012 Saat 11:56 |
arkadaşlar arabamın altından şıkır şıkır sesler geldi servise gittim kat dağılmış dediler egzozcu açıp içini boşaltsa kat yerinde dursa muaynede de sorun çıkmayabilirmis katın içini boşaltırırsam arıza lambası yakar mı?
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakar ama bu artik bir problem degil. Yaniltici koyabiliyorlar saniyorum.
Diger taraftan muayeneden gecemeyeceginizi hatirlatmak isterim. |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın muaynesi yeni beni en fazla 1 sene idare etsin kat takacağım şuan 4 lastik bakımlar derken epey bütçem zorlandı biraz toparlanıncaya kadar idare etmesini istiyorum bu yanıltıcı nerede satılır nerede bulabilirim bu işlemin maliyet çok pahalı mıdır?
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
muayenede sorun çıkar, çünkü katalizör egzozdaki zehirli gazları yok etmek içindir. içini boşaltırsan havayı daha çok kirleteceği için normal muayeneden değilde emisyondan geçemez. Ayrıca yakıtınız da biraz artar.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yine cok ucuz olacagini sanmiyorum. Sonucta isciligi de tutuyor bu isin ve 1 yil sonra bu iscilik parasini yine vermek durumunda kalacaksiniz. Saniyorum bir egzoscuya giderseniz size fiyat konusunda yardimci olabilir. Ayrica metin ustadin da dedigi gibi yakitiniz da biraz artacaktir cunku dusuk devirlerde guc kaybiniz olacaktir. Isterseniz dedigim gibi bir egzoscuya gidin ve butun opsiyonlarin fiyatlarini bir ogrenin. Ona gore kendinize bir yol cizersiniz. |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
benim araçtada kat boşaltılmış ben almadan önce herhangi bi arıza lambası yakmıyor muayeneyede girdim herhangi bı sorun olmadı yakıt fazla yakabilir ama ben farketmedim hava kirliligi için tavsiye etmiyorum bende ilk fırsatta yenisini taktırcam
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Kardeşim benimde 307 1.4 hdi aracım var bu kat yüzünden başıma gelmedik kalmadı.Uzuzn yolda ufacık bir rampada hacı murat 124 gecti beni :) Ustaya gittim kat hiç akla gelmedi hep mazota ve turboya bakıldı ve sıkıntı yok ama aracın kasılması herzaman deil arada bir yapıodu.Bi ara kayseriye giderken gene yaptı pazar pazar sanayi yolunu tuttum tam girdim sanayiye bi eksozcu açık slm -a.s dedim varmıdır bir açık servis sıkıntı neki abi dedi dedim böyle böyle katalizatörden olmasın dedi o neki dedim getir zararı olmaz açım bakım dedi.Adam açtı bişey kalmamış çinde küçücük bir parca eksozu tıkamış gerisi yok gitmiş. :) Nese boşalttık ondan sonra 2 yıl bindim o araca ne muayenede nede arıza lambasında bir sorun yaşamadım.
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
kazalı araçlardan çıkma al taktır uğraşma boşaltmayla başın ağrımasın ilerde
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
yanlış anlamayın ama bilende konuşmuş bilmeyende lütfen yanıltmayalım insanları...
benzinli araç için konuşacak olursam yakıt artışı olmaz güç artışı olur araç performanslı hala gelir muayenede farketme ihtimalleri bence zor içini boşaltırsanız genellikle herkes geçiyor |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |