![]() |
|
307 far ve xenon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2013 Saat 14:09 |
Maksat konuya hareket gelsin abi :D
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haber beklenmekte :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
xenon hariç fiyat verirsen alayım .
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
df3210 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: Z.Burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
ılan güncel midir
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlısı diyelim. ![]() |
|
![]() |
|
Gargi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
İmpact eyvallah kardeşim, arkadaşlar yardımcı sağolsunlar :)
İndividual hocam seninle şu jant konusunda bi anlaşamadık :)
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel fiyat , hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
baya güzel işçilik çıkartmışsın kardeşim..
|
|
![]() |
|
Gargi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Farlar temizlenip karartılmıştır arkadaşlar, angel eyes ile takasta olur
|
|
![]() |
|
Güncel arkadaşlar fotoğrafları ekledim stoplarım ihtiyacı olan bir arkadaşa gitmiştir kalanlar farlar ve xenon kitidir.
|
|
![]() |
|
hhtc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2012 Konum: AFYON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Ben alabilirim hocam özelden numaranı gönderirsen arayayım
|
|
![]() |
|
emoyn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
ben 2002 307 xt aracıma ön farlar arıyorum uyar mı acaba uyarsa kaça olur?
|
|
![]() |
|
Amacım hepsini birden elimden çıkarmak Lion46 xenon kiti tek olarak satmayı düşünmüyorum. Bu arada fiyatı 200 tl' ye indirmiş bulunmaktayım.
|
|
![]() |
|
Lion46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Merhaba eğer düşünrseniz sadece xenon kite talip olabilirim eğer kısa far h7 türünde ise.
|
|
2009 Peugeot 308 Vti tiptronic 120 hp ''inci siyah'' Prins Vsi 2 Lpg Kiti
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
hadı yaw 2005 olmadı sımdık :)) 2003 bendede :( hayırlı satıslar kardesım.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Teşekkürler, resimleri henüz çekebilmiş değilm malum öğrencilik vaktim olmadı ancak birkaç gün içerisinde çekip buraya koyacağım. Farlarla ilgili şöyle bir bilgi vereyim; 2005 model xt aracımdan çıkardım farları ve stopları her iki takımda orjinal farlar içerisinde sis lambası olan tipten stoplarda çizik dahi olmadığını söyleyebilirim farların birinin içerisinde hafif bi kararma mevcut ancak kırık çatlak vs yok. Xenon kitinin markası space' dir internetten fiyat ve bilgi araştırması yapabilirsiniz kit için.
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Hayırlı satıslar.Resım vs.. varmı arkadasım durumu hakkında bılgı verırmısın.banada ozelden cepnonu atarsan sevınırım. |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
on numara indirim ihityacım olsa hiç düşünmem. iyi satışlar...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar elimde bulunan 307 marka aracımın orjinal farlarını xenon kiti ile birlikte çok uygun fiyata elden çıkarmayı düşünüyorum. Elimde fazlalık olarak bulunmakta depomda yer kaplayacağına ihtiyacı olanların işi görülsün. Hepsini birlikte 150 tl ye vereceğim.
Resimleri ekliyorum; ![]() İçerisinde kararma meydana gelen farım; ![]() Düzenleyen Gargi - 15 Ekim 2012 Saat 16:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |