![]() |
|
306 cam otomatiği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kumbar_306 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kumbar_306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2012 Saat 17:39 |
merhaba arkadaşlar.
iki ay önce 306 almak nasiboldu. bir iki sorunum var. ilki geçen pedalların altında küçük bir parça gördüm. bir santim boyunda. (resmini aşağıda kopyaladım) nereden düştüğünü anlayamadım.
ikincisi ise sağ ön cam otomatiği çalışmıyor. acaba temassızlık mı var, sigortasında mı problem var bilemedim. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fren lambalarını yakan müşür olab ilir mi
|
|
![]() |
|
kumbar_306 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kumbar_306
![]() ![]() ![]() ![]() |
fren lambalarında bir sorun yok ustam.
|
|
![]() |
|
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geri vites lambası müşürü olabilir mi?
|
|
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
müşür gibi görünuyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |