![]() |
|
206 plus sağ önden ses geliyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
only_ozyy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Konum: iyi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_ozyy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2012 Saat 21:17 |
arkadaşlar kalkışta direksiyonu sola kırdığım zaman sağ ön taraftan tuk tuk diye ses geliyo..torpidoyu boşalttım yine geldi...nedenini anlamadım...nedir derdi acaba??
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece kalkıştamı gelio_? onun dışında dönüşlerde gelmiyormu?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Aracınız yeni mi ?
Benimde ilk başlarda yapıyordu zamanla düzeldi. Direksiyonu tam kırdığınnızda sanki çarkıfelekteki çarkı döndürüyor gibi br ses geliyor |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
aynı ses bende de var daha 2 gün önce rot balans ayarına soktum herşey sağlam ama ses geliyo nedendir acaba
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
aksin basındaki parcadan dolayı yapıyor tam sag veya tam sol yaptıgında, oldugun yerde dondogunde tar tar tar ses yapar.. yagsız kaldıgından bozuldugunu duymustum
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
only_ozyy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Konum: iyi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_ozyy
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç 2011 model 9000 km de daha....tır tır diye yapmıyor...sadece tuk tuk ediyo...sanki bişeyler plastiğe çarpıyormuş gibi bir ses...tok bir ses..sadece kalkışta oluyor...bir de sadece direksiyonu sola çevirdiğimde sağ taraftan geliyo anlamadım...garantisi devam ediyor yarın bir 10000 bakımıyla birlikte baktırıcam
|
|
Kürşad'ın narasıyla indik Tanrı Dağından, ruhlarımızı kandırdık Orhun'un kaynağından
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_ozyy
![]() ![]() ![]() ![]() |
servise bakıma götürdüm...direksiyonda boşluk oluşmuş pislikten dolayı...o nedenle ses yapıyomuş..temizlediler ses de kesildi....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |