![]() |
|
307 fren müşürü?????? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2012 Saat 09:11 |
aracım otomatik vites geçen gün fren müşürünü değiştirdim iyi olur dediler vites bırakıp kilitleyen diye ama bugun bir yazı okudum fren pedalında 2 adet müşür varmış biri beyaz biri kırmızıymış beyaz olan stop lambaları kırmızı olan vites içinmiş doğrumudur ben beyazı değiştirdim değiştiren ustada burda kırmızı da var filan demedi yani ben vitesle ilgili bir işlem yapmadımmı şimdi????
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi araclarda iki musur vardir bazilarinda tek. Iki musur olanlarda her musurde iki kablo baglidir, tek olanda ise dort kablo baglidir. Yani tek olan aslinda iki musurun bir nevi tek musure indirilmis halidir. Siz musurunuze tekrar bakin, eger 4 kablolu tek musur ise baska musur yoktur. Eger iki musur var ise ustanin soyledigi dogru olabilir. Saniyorum sizinkinde 4 kablolu tek musur var. |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
anladım teşekkür ederim
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |