![]() |
|
Arıza tespit cihazı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2012 Saat 00:47 |
|
arkadaşlar bundan sonra pug cu olarak kalacagım için aracın performansı arızasını varmı görmek istiorum bugun sanayii yada servis sadece makınaya bağlamaya 20 lira istiyor.arıza tespit yapmak için bu fiyat yüksek bende bu ürünü buldum fikirlerinizi bekliyorum..
|
||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
![]() |
||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
peugeot un bütün modellerine uygun olduğunuda söyledi.ilgili satıcı
|
||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ben yerinizde olsam biraz daha para verip PP2000 alirdim. Hem kendize hem de cevrenizdekilere yardimci olurdunuz. Bu cihaz PP2000'e gore cok daha kisitli bir cihaz. Tabi fiyatida ona gore ucuz ama yine de ben tercihimi PP2000'den yana kullanirdim.
|
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu cihaz tam arızayı göstermez yuzde olarak bakarsan yuzde almış gibi performans verir %100 verim almak ve bilinmeyen arıza ile karsılasmamak istiyosan pp2000 almalısın
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
|
Tavsiyeniz icin tsk ancak pp2000 nette satiliyormu acaba o iiyse onu almk mantiklidir fiyat konusunda bilgisi olan varmi?
|
||
Peugeot 106 XR..
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Internette illa ki satan vardir. Saniyorum Turkiye piyasasi 400-500 TL civari olmasi gerek ama bence buna degecek bir yatirimdir PP2000 almak. |
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
koliva kardeşime katılıyorum bencede pp2000 başka bişe demiyorum
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bu cihaz scanner
bunla uğraşma bluetoothlu su var yarı fiyatına gönderiyim istersen sadece hatalrı okursun . android sistemli telefonun varsa ilanda belirtilen özelikler dışında 0-100 gibi değerleride ölçebilirsin. Cihazı almak dert değil yazılım sıkıntı oluyor. Düzenleyen ScHerZo - 13 Nisan 2012 Saat 23:23 |
||
![]() |
||
|
pp2000 buldum arkadaşlar 329.00 lira hem pejo hem citroen uygun olanı aparatları felan gayet başarılı bişi
ScHerZo üstadım bluetooth lu olanı benı sarmadı onu onceden görmüştüm galaxi S2 kullanıyorum android ancak pp2000 yaptığını yapabılecekmıdır?
|
||
Peugeot 106 XR..
||
![]() |
||
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
|
Pp2000 de çıkan problemi tamir edemedikten sonra..bu parayı verip kaç kere kullanacaksınız ki..gereksiz gibi sanki.
|
||
ch cr
|
||
![]() |
||
|
Neden tamir edemesin ki? |
||
![]() |
||
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
|
|
||
ch cr
|
||
![]() |
||
|
Tabi kendi bilecegi istir haklisiniz. Benim soylemek istedigim ve sikca karsilastigim durum ise sudur. Genellikle ustalarimiz aracta bir problem oldugunda araci PP2000'e bagliyorlar ve orada hangi hata yaziyorsa o hatayi veren parcayi direk degistirme yoluna gidiyorlar. Ornegin, oksijen sensoru hatasi veriyor ve oksijen sensorunu degistiriveriyorlar. Daha sonra bakiyorlar ki arac hatayi tekrarliyor. Oysa ki hata oksijen sensorunden degil. Ornegin, aracta bir sekilde yanma bozuklugu olursa, oksijen sensoru hatasi verebilir. Oysa ki, yine ornegin, bujilerden biri hatali. Ben o yuzden PP2000 alinmasinin taraftariyim. En azindan hatalari kendiniz gorursunuz ve internette arastirip cozum yoluna gidersiniz. Bazen o kadar basit hatalar oluyor ki insanlar dunya para harcadiklari halde hatayi bulamiyorlar. Ingiltere merkezli peugeot forumunda neredeyse butun aktif uyelerde PP2000 var. Hatta bir harita yaptilar ve her kimde PP2000 var ise isaretlediler. Eger ihtiyaciniz varsa haritadan en yakindakine bakiyorsunuz, gidiyorsunuz ve cogu zaman bedava olarak arkadasca arizalariniza bakiyorsunuz. Bence boyle birsey Turkiye'de de yapilabilir. Iste harita: http://maps.google.co.uk/maps/ms?msid=202820360806052061726.0004b10d21627263e1b9c&msa=0 Belcika ayagindaki uyenin kim oldugunu herhalde tahmin ediyorsunuzdur ![]() Sonuc olarak, PP2000 her peugeot severin elinin altinda olmasi gereken bir cihazdir. Yatirim yapmaya deger bir urundur diye dusunuyorum. Düzenleyen koliva - 14 Nisan 2012 Saat 10:33 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
|
|
||
ch cr
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |