![]() |
|
Fuel Save Dizeli deneyen var mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2012 Saat 23:48 |
Merhaba arkadaşlar,
Shell'in GTL dizel yakıtından gayet memnunum,bir de üstüne ekonomik olduğunu iddia ettikleri fuel save çıkardılar.Deneyen var mı etkileri sonuçları bildirirseniz sevinirim..
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fuel save gayet güzel bir yakıt tasaruf konusunda yardımcı,
2012 ocakta aldığım 206+ dizel aracımın ilk 3000 km rodajını sadece bu yakıtla yaptım. yol bilgisayarı taktıgımdaki tüketim degerleri için fotolara göz atabilirsiniz ;) araç izmit maslak arasında işe gidip gelmek için kullanılıyor ;) ![]() ![]() rodaj sonrası shell vpower+gtl yakıta geçtim tüketimde bir farklılık olmadı ama, fuelsave deki motor soğukken ekzostta olan sülfür kokusundan eser yok ;) |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Senin araba baya az yakıyomus bu degerler cok ıyı valla yakıtı denemk lazım
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
w pover alıyorum memnunum ama full save yi denemedim yada ikisi aynı şeymi):) shellden şaşmam dizelde vesselam ...
|
|
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
fuelsave düz 10 ppm euro dizel,
vpower fuelsave in katkı katılmıs hali, vpower+ gtl ise vpower dizele gtl eklenmiş bir yakıt, şu bir gercekki yakıt katkılarını düzenli kullanmaktansa vpower+gtl kullanmak aha mantıklı, fuelsavedeki ekzosttaki hafif sülfür kokusu vpower ve vpower gtl kesinlikle yok, rodajda enjeksiyon sisteminde katkılı yakıt kullanılmasını bosch tavsiye etmez rodajda yaktıgım miktar gercekten benide şaşırttı, gtl yakıtta tüketimim 1500 km dir 3.8 - 4.3 arası degismekte |
|
![]() |
|
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
değerler çok iyiymiş...bende gtl kullanıyorum gerçekten çok az yakıyor,2004 model 206 sw,bagaj ve arka koltuklar dolu olmasına rağmen yoğun trafiklerde olsun açık olsun 4,8 lt yaktı,,yorumları okumadan az önce fuel save aldım 3,92 tl'den,ama sanırım gtl e devam edicem...bu arada pompacının söylediğine göre gtl performans isteyenler içinmiş....
|
|
![]() |
|
fuel save denendi ve beğenilmedi çünkü ekonomik değil..tavsiye etmiyorum...gtl ye devams....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |