![]() |
|
sizce hangi jant ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2012 Saat 22:36 |
Arkadaşlar jant alacağım lastikci arkadaş bana öndeki jantları tavsiye etti ama gözümde arkadaki jantlar var daha cok petekli ve ofseti biraz ice dogru digeri ise dısa dogru ama bana öndeki jantlar sanki biraz boş duruyor gibi geldi acaba araba basık değil ondan mı ?
![]() |
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
![]() ![]() ![]() ![]() |
ayrıca arkada ki jantlar biraz daha mat siyahıms gibi öndekilerin yanaklarnda kırmızı şerit var.
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinal jantlarini tak bence 106 ya orjinal jantlar cok guzel duruyor
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Orjinalden kastın ustunde ki 13 jantları mı diyorsun? zaten onlar vardı ama cok kucuktu onlar değiştircem işte
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
foto net deği
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
gti jantı al
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
foto net değil ama, 5 kollu 307 jantı al. 206lara çok güzel gidiyor senin araca da gider heralde
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
106 nin gti hantini diyorum baska jantta yakismaz benim gozumde tabi tercih meselesi bende 206 dan cikanlar vardi sattim o kadar pismanim ki anlatamam
|
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |