![]() |
|
306 Teyp Değiştirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2012 Saat 18:18 |
Orjinal teybi, pionner usb, cd çalar teyp ile değiştirmek istiyorum. Arkada 3 tane giriş soketi var. 1. si güç, 2.si hoparlörlerin 3.sü direksiyondan kontrolün girişi sanırım.. Güç soketinde 4 tane kablo var, Yeşil, Açık pembe, beyaz, ve ince sarı kablo. Bu güçteki hangi kablo nedir? Hangilerini kullanıcam bilen yazabilir mi?
|
|
![]() |
|
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
![]() ![]() ![]() ![]() |
yardımcı olacak yok mu?
|
|
![]() |
|
cherno ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Standart güç soketinde kırmızı ve sarı kabloları kullanırsınız.
![]() Düzenleyen cherno - 22 Nisan 2012 Saat 00:11 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Allah razı olsun.. Çok güzel... Normalde bu bağlantıları direkt pioneer teyp girişine dönüştüren soket var. Hiç uğraşmadan bağlanıyor hemde direksiyondan kontrolde iptal olmuyor ancak yurt dışında satılıyor ve fiyatı çok pahalı.. Almaya gerek görmedim... Elim elektrik işlerine yatkın olduğu için bağlantıları kendim yapabilceğimi düşündüm. Bilmediğim tek şey hangi kablonun ne olduğuydu ve yardımınızla çözdük onuda...
|
|
![]() |
|
cherno ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Direksiyon kontrolünüzün de iptal olmasını istemiyorsanız özelden mesaj atın.Kumandanız için ara aparat yapayım.Selamlar.
Edit Yönetici : Sponsorlar haricinde yeni ürün satışı forum kurallarına aykırıdır. Düzenleyen Ali - 25 Nisan 2012 Saat 16:18 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Çok merak ediyorum hangi sponsor hangi ürünün satışına karşı ? Sponsorlardan birisi aynı modülü satıyorsa ben her yere reklamını yapacağım. Belki ticari bir amaç gözetiliyor olabilir ama yurdum insanı birşey üretmiş ve bir çok insanın derdine çare olmaya çalışıyor ve bu engelleniyor. Nasıl bir forum-özgürlük-sanal ortam mantığıdır çözemedim ben.Bu tarz konular kısıtlanıyorsa bu forumun amacı ne ? Bilgi mi paylaşacağız yoksa sponsorların satışlarını mı gözetleyeceğiz ? Adam şahin pejodaki kumanda kolunu satmıyor o kolun ucuna teybe dönüştürecek parça satıyor sadece... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Edit : Düzenlemeyi yapanda bir sponsor. Ben burda gördüm bir sponsorun forumda yönetici rütbesi aldığını.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |